Thursday, April 23, 2009

Pindah Randah.

Salam,

1. Aku akan pindah rumah weekend ni. Sape tolong akan aku belanja makan free "all u can eat" slasa depan drpd pukul 7:31 am ke 7: 31 dan 1 saat am.

2. Sila ambil perhatian. Aku pindah ni ke rumah sewa. Aku TAK beli rumah. Tolong jgn fitnahkan aku kata aku gi beli rumah plak sebab aku banyak duit ke, sebab aku nak buat investment ke, sebab aku nak lari dari along ke, sebab aku nak kawin 2 jadi kene ada 2 rumah ke (amin), etc.

3. Pindah rumah baru ni macam kawin bini muda lah jugak. Memang best sebab ader rumah baru, rupanya baru, selok belok nya baru, gaya susunan perabutnya baru, corak permainan spacenye baru dan masih suci bersih belum ternoda.....oleh timbunan sampah sarap container makanan drpd swingingbowl yang aku tapau tiap2 malam.

4. Tapi bini muda opss maksud aku rumah baru ni juga boleh menjadi cerewet atau banyak songgel. Banyak bende kena diskonek drpd rumah lame dan rekonek ke rumah baru. Koneksion ni semuenye pakai pulus semahal kondominium dan buang mase kene PR dalam phone yg berjam2 waiting period nyer. Antaranya adalh nak sambung balik internet. Jadi aku expect akan tak leh update lam seminggu gitu kot. Jadi bersabarlah.

5. Mulanya tadi aku nak sambung jilid ke tiga psal AMNO cup...tapi banyak gambar2 yang aku dah pilih telah lesap. Aku telah siap2 susun cantek2..... sekali xternal hard drive aku kembali kerahmatullah 2 malam lepas. Segala folder "research" blog2 aku telah lesap bersamanya. Sedih gua. Sape suruh tak back-up. Nanti aku buat balik iA.

Gitulah ceritenye...

Sekian, Makasih dan Wassalam

12 comments:

ihsan_huhu said...

ko pindah area mane woi? kasik tau r sng sket aku nk serbu kl ade makan2 ke

mangkuk statik said...

ferryden park...kene naik ferry.
nak makan je ke? Aku ingat kau nak tolon aku pindah

FakirFikir said...

Aku tak baca blog hang lagi. Jadi aku tak tau maklumat apa2 berkaitan penomadan. Aku check dulu. Ada student baru yang perlu ditunjuk jalan.

mangkuk statik said...

apa la kau merepekni fakir. Tu la ..lain kali muda2 dulu jgn isap ganja..

Abang Ben said...

dekat dengan al-khalil tu... moga bertambah jemaah masjid.

ihsan_huhu said...

kl ko wat mkn2 sure bertambah ramai jemaah alkhalil tuh

mangkuk statik said...

al-khalil tu ape? team bola arab ke mcam al-akhli, al-shabab...bole lah aku join..

Anonymous said...

terima kasih kerana kebodohan penjaga gol kelantan kerana memberikan kami menjaringkan gol penyamaan..

weh orang kelantan mmg tk reti amek penalty ke?haha

astro

mangkuk statik said...

1.kami?,..mung tu ore gannu...jange nok nyamar jadi selangor..muahahha

2. Pasal penjaga gol tu aku terpaksa sokong...memang dier silap bajet cross tu..kemungkinan dier org luar tuh.
Inderaputra tu konpirm bukan org kelantan..Sepak penalti macam rugbi conversion..muahahhah

mangkuk statik said...

Sape lah letak iklan kat komen ni. Aku dah delete.
Bro..aku anti MLM, skim cepat kaya, kuis SMS,ape2 peraduan yang boleh kaya macam WHTOAmilionaire kau tuh. Itu bukan membawa kesejahteraan..Ia membawa kpd kebahlulan di alam khayalan nak cepat kaya. Engkau kaya lah sebab kau org atas. Org2 yang join kemuadian akan tetap pokai.U know what I mean!
So go FART OFF.....do your jual minyak babi somewhere else

4 said...

tp team ritu kira rogilah sebab Am x dapat join. kalu x lg femes la team tu ade org nsem.

itu je nak cakap.

heh!

abu said...

"sekali xternal hard drive aku kembali kerahmatullah"
best sentence ever! hahaha still tengah gelak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails