Monday, September 28, 2009

2. Kantoi

Salam,
post ke 2 in Supremo Bloggo Go Extremo : 30 blog entries for 30 days challenge.
post 1

1. Blog aku sudah kantoi. Kantoi dengan mak pak aku. So diaorang dah baca apa yg aku dok merepek kat sini.

2. Woi!! Sapa memandai bagitau mak aku hah masa dia datng sini arituh? Abis mak aku bagitau adik beradik sepupu sepapat aku kat malaysia.

3. But, aku tak kesah pon. In fact I am glad coz now I am free!! No holds barred. Lembu dah terlepas kandang. Beruk dah terlepas zoo. Nasib la korang.

4. Dulu pernah ada budak2 anonymous ugut nak menglamerkan aku kat Malaysia sebab aku tulis post-post POWER LAGI MANTAP ( jom baca balik kat sini. bola dan siri menyelak rahsia wanita (aku akan sambung balik iA). Aku cakap jgn sebab aku tak nak mak pak aku tau. So in view of current situation, my dear anonymous, I don't give a shit anymore. Tolonglah tambahkan keglameran aku. ISA me!

5. Basically, my dad tau aku tulis sebab aku nak release tension. In fact dia bagik suggestion untuk aku tulis bende2 ilmiah sikit dan dalam English. Muahahhaha. I will try. Harap2 korang tak termuntah!

6. To my parents kalau u guys baca post ni, I have to warn you, a few of my blog post after this will be vulgar. Message yg di sampaikan adalh keras dan dgn cara yg keras. So I hope that u are not offended.

7. Yeaa..28 posts to go

Sekian, makasey, wassalam

3 comments:

FakirFikir said...

Jangan sampai mak ayah hang buka blog baru untuk nasihatkan hang...

ihsan_huhu said...

tuh r psl waahaahhaha

Abang Ben said...

go go go...!!!

Jadi Namewee (versi Melayu)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails