Wednesday, March 9, 2011

Apabila Baju Awek Terselak Apa Korang Buat?


Salam,

1. Korang pernah tak tetiba terperasan baju awek kat depan mata kau terselak dan kau terus terjerit dalam hati, "Holy-shit! Ada Free-show!"

2. Lepas tu apakah yg korang akan buat?
(a). Melihat kali kedua untuk memastikan ia benar2 berlaku? Atau...
(b). Melihat kali ketiga untuk mengesahkan pemandangan kali pertama dan kedua tadi? Atau ...

(c). Melihat kali ke-empat, kelima dan seterusnya untuk "save image as" di dalm hard-drive engkau? Atau ....

(d). Melihat muka2 kawan2 lelaki kau yang lain, untuk mengkonfirmkan mereka juga perasan dan ini bukan sekadar imaginasi anda sengsorang? Atau .....

(e). Berfikir camner nak buat2 mcam sebok ada kerje dekat2 ngan awek tu, untuk pemeriksaan yg lebih lanjut? Atau ....

(f).
Teringat pesanan Ustad anda dan terus beristighfar dan menundukan pandangan? Atau.....

(g). Sound awek tuh?


3. Aku? Kalau awek tu cun, aku buat dari (a) ke (g). Tapi taim (c) tu mungkin lama skit sebab hard-drive aku dah season. Lembap sikit nak save nih. Space pon nak dekat2 penuh.
Tapi kalau awek tu tak cun, dari (a) aku terus skip ke (g) je!
______________________
Kenapa aku cepat je perasan bila ada free-show.

1. Wa cakap lu. Wa memang cukup sensitip bila awek terselak2 nih. Cepat je aku prasan. Maklumlah aku ni adik beradik semuanya lelaki. Mana ada akak ke adik perempuan ke yang mencemarkan "image perempuan" bagi aku.

2. Korang tau kan, macam bila akak ke adik perempuan korang berkemban or berseksi kat rumah, korang mesti develope coping mechanism dengan secara subconsciously ignoring or deleting that memory from your brain. So kau lama2 learn to ignore some type of women or certain aspect of women.

3. Well, not me. Woman to me is a rare object. All women are my sex objects. All women's objects are sexual. Drpd tali bra kepada bayangan bra.

4. Aku interested gak nak tau, adakah awek yg semua adik beradik dia perempuan is as sensitive towards men as I am toward woman? In other word, adakah mereka as perverted as me?
________________________
Kenapa Aku Sound Je Awek Bila Baju Dia Terselak

1. Walaupun I enjoyed the show, tapi rasa bersalah siol. Kesian lah awek tu kalau aku biarkan dia tayang bra putih dia kat semua orang masa dia tergedik depan semua orang. Kesianlah awek tu kalau aku tak sound dia semua orang perasan bra oren dia setiap kali dia tunduk amik tissue kat bawah kaunter sebab baju dia open neck sangat. Kesianlah awek tu kalau aku tak sound tudung dia tersingkap sampai nampak leher putih melepak dengan rantai ngan nama dia yg ntah2 boifren dia kasi tu.

2. Ginilah. Katakan seluar jeans aku carik kat zakar, aku pon akan berharap adalah orang yg kesian dan sound aku sebelum aku pergi mengorat janda indon yang hot dan bertatto di lurah dendam tu.

3. Di harapkan jasa baik aku ini one day orang balas kat aku or more importantly ke atas bini aku or anak dara aku tu nanti. Manalah tau kan untuk jangka masa panjang.

4. Manakala untuk jangkamasa pendek, di harapkan semua awek2 akan berkata, "Waahh....baik gila Abang Mangkuk. Aku nak try pakai selaur jeans low-cut ngan g-string terkeluar kat buntut, nanti bila dia tegur aku, kita boleh berkenalan."

Awek paling legend dalm sejarah internet melayu now and forever ever sampai kiamat. Kau tak kesian ke tengok? Kesian diaa...Kalaulah aku boleh menolong apa2 yg patut....

5. Pehh! Kalau nak bagik free-show kat aku, aku tak kisah. Bogel pon aku terima. Tapi tak semua orang aku akan tegur la bodoh! Kalu tidak abis awek satu Rundel Mall aku bagik tazkirah. Apakah kriteria2 awek yang boleh di tegur dan bilakah kita patut sound? Itu adalh PART 2 nanti.....
______________________
Aikk..Apsal Plak Aku Plak Yang Kene Sound Balik ?

1. Haaaaaa.....Warning kepada sesapa yang gatal2 mulut cam aku yg mengada2 nak sound awek yg kasi free-show.

2. Kita ni punyalah baik hatikan, nak "menjaga kemaluan" mereka kan, kau tahu tak apakah jawapan yang WAJIB setiap awek bagik kat aku?

"JANGANLAH TENGOK. SAPA SURUH TENGOK!!"

3. Whatdeheck?

4. Jagalah korang. Lain kali aku tanak sound dah. Biar satu Adeleide nampak nipple kau aku peduli hapa.

...... to be continued.

Sekian. Mekasey. Wassalam.

3 comments:

ihsan_huhu said...

kl xtengok kang kecik ati plak

mangkuk statik said...

huhu: biar diaorg kecik hati drpd kita mengalami tumbesaran organ kritikal

ajaq said...

rasa ada macam nak pegang 'daging' tu ke....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails