Tuesday, March 29, 2011

Kenapa Aku dan Hugh Hefner Kamcing?


Salam,

1. Aku ini adalh umpama tokey Playboy Hugh Hefner. Dia dok serumah ngan ntah brapa puluh Playboy Bunnies. Hari2 dok tengok aweks2 sidai assets mereka sampai bila dia tengok kopeks and buntuts skang, dia langsung tak terangsang dah. Dah macam tengok pokok petai jer. Tak stim dah!

2. Cuma aku tidak bergelumang dengan kopeks dan buntuts (uwaaaa.sedihnya). Aku bergelumang dengan makanan.

3. Keliling aku makanan. Dari pagi sampai ke malam. 5 hari seminggu. Sepanjang tahun. Bertahun-tahun. Jadi apakah perasaan aku terhadap makanan? Agak2 kau camner?

4. Tau takpe! Same je lah macam bila aku tengok tengok kopeks dan buntuts ...... ehh macam pelik je ....oppss....macam Hugh Hefner tengok kopeks dan buntuts la. Kami sudah muak. Dah tak larat nak layan. Dah tidak membangkitkan nafsu.

5. Itu yang kekadang aku lupa nak makan sampai ke petang. Sebab bila tengok je dah kenyang! So otak aku konpius, dia ingat aku dah makan. Pakcik Hefner pon bila dia tengok kopeks pon dia ingat dia dah bersetubuh gamaknya.

6. Tapi taim aku lapar plak, biasanya takde masa nak makan. Sampai aku kene makan cam lipas. Kerit sana, kerit sini sikit2. Samalah cam Pakcik Hefner. Peluk sana, cium sini sikit2 mana sempat, cukup syarat dah.

7. Sebab tu lah walaupun aku dah 3 tahun bukak kedai nih, body aku still menten sexy bitch. Pakcik Hefner pon menten Slim-dog millionaire. Muka aku toksah citer lah. Pembangkit kek dan selera wanita sentiasa.

8. Long term effect jadi aku mungkin kene kencing manis, darah tingi dan sakit jantung. Tapi long term effect jadi Hugh Hefner ialah siphilis, gonorreha, chamydia dan neraka.

9. Baik jadi aku. Aku memang baik pon.

Sekain, Mmekasey, Wassalam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails