Sunday, July 1, 2012

Spain Vibration

Salam,

1. Malam ni final Euro 2012. Aku tak tahu pkul brapa dan aku tak peduli. Sebab zaman aku bersekang mata tengok bola sudah over. Sebab semakin hampir aku ke kubur ni, aku rasa setiap masa itu terlalu berharga untuk buang beberapa minit tengok player dok tergolek2 pretend sakit, terkedek2 nak ambik freekick or penalti or throw-in etc.

2. Banyak lagi kerja2 penting atas muka bumi ni yang aku kene buat hari2 macam tengok movie, stalk Rozita Che Wan dan main gitar.

3. So aku follow result bola kat fesbuk or twitter jer. Pastu pepagi bukak footytube tengok highlight sudep.

4. Aku frust ngan Euro 2012 sebab team2 yang aku sokong semua dah out. First choice aku Turkey, awal2 lagi tak qualified! Dem. Pastu Germany plak kalah sebab defender yang bongok. BUKAN sebab Bolotelli yang gempak. Baloteli is shit.

5. First goal Balotelli, ialah one on one header, cemana boleh kalah. Nampak sangat defender Germany noobs.
Ayam
6. Dan second goal, defender bangang tu telah buat dua kesalahan besar.
a. Defender #2 tak keep online dengan bek kanan dia (#1). Dia boleh nampak bek kanan dia dok bawah drpd dia, sepatutnya dia keep level lah. Bek kanan takde mata kat belakang kepala dia utk keep sama level ngan dia!
Langsung tak mempunyai etika Germany. Mistake like this boleh menyebabkan Hitler emo 3 bulan kot.
b. Bila Balotelli start lari, defender #2 konfem2 nampak Balotelli tu tak offside sebab bek #1 tu depan mata dia kot. Tapi kenapa dia tak lari dan follow. Dan kalau kau tengok, dia tak lari cover pon. Dia macam dah giveup. Cam babi. Sapa tu?


Larilah no2 woi! Berat telur btol. Salah ngkau tu bongok! Kau terang2 nampak Balotelli lari depan mata ngkau. Jadi kau hambat lah bodoh.
Kau tengok. Defender no2 tu sampai last skali.
7. Rembatan Balotelli tu adalh biasa-biasa sahaja. Aku main bola kat sini dah brapa belas tahun kot. Semua mat saleh/Afrika sepak kencang cengitu. Tak payah nak gelabah puji2 Balotelli punya sepak cun hanya kerana kau "dengar" pengulas sukan kata "what stunning strike".

8. Jadi skang ni Italy vs Spain. Sapa yang aku akan sokong?

9. Adalah agak sukar untuk aku support Italy setelah banyak kali aku kene racism by the Italian masa main bola kat sini. Diaorang bangga sangat dengan darah Italiano diaorang. Kalau Ozzy ni pon dioarng tak respek, kau ingat diaorang respect Asian?

10. Spain pula, on my opinion, is destroying football as we know it. Mereka telah single-highhandedly showed the world kaedah paling efficient utk "tidak kalah" dalam game bola. Keep possesion all the time. Kalau opponent tak dapat bola, cemana opponent u nak skor kan? Dan diaorang akan passing2 bola tu sampai bola tu pon pening kene tendang banyak sangat. Sekali sekala je Spain buat through-pass utk skor. Pfttt..

11. Barca start the "style". Tapi beza antara Barca dan Spain adalah Barca ada Messi. Barca akan pasing2 keep possession jugak, tapi pastu konfem Messi akan buat his trademark run dari seblah kanan ke kiri gol sambil gelecek setengah player team lawan. Itu baru exciting! Spain sapa boleh buat cenggitu?

12. Spain telah menjadikan bolasepak, daripada sebuah art/kesenian kepada sebuah mesin robotik. Memang mesin tu efficient dan menyebabkan you get the desired results consistently. Tetapi ia telah menjadikan game itu so predictable and as a consequence, soooo booringgggg!

13. Ginilah. Vibrator adalah sebuah mesin yang konfem akan memberikan kepuasan seksual kepada mana2 awek pada setiap masa. Manakala zakar pula adalh sebuah organ yang kekadang tu gagal berfungsi dengan secukupnya sewaktu persetubuhan. Demm..
14. Tetapi ada beza kot wanita yang di puaskan dengan vibrator vs dengan persetubuhan. Vibrator hanya meng-stimulate vagina dan paling kuat clitoris dan what u have to do is just switch-on the suis dan gerak sikit2.

15. Tetapi di dalam persetubuhan kau stimulate seluruh body awek tersebut. Dan cara stimulate tu berbeza bagi setiap awek dan berbeza pada setiap hari untuk awek tersebut. So kau kene pakai otak. Kau kene pakai your sexual instinct. Jadi persetubuhan itu adalh satu seni.

16. Jadi bagi aku pasukan Spain adalh ibarat mesin vibrator. Puas tapi macam tak puas! Kau tengok formation Spain cemana. "4-6-0" kot. Enam midfielder tapi Zero striker. Ibarat tubuh tanpa zakar. Kalau takde zakar cemana kau nak bersetubuh? ......... Kau pakai vibrator.

17. Jadi demi mempertahankan kesenian di dalam bolasepak, aku terpaksa sokong Italy. Gameplay macam Spain perlu di musnahkan supaya bolasepak kembali exciting seperti biasa.

18. Jadi marilah kita semua bersatupadu dan bersetubuh di dalam menyokong Italy pada malam ini. Forza Italia!

Sekian. Mekasey. Wassalam.

4 comments:

faizal abd fathi said...

italy dah kalah...harap maklum..

Dr. Ben said...

italy sayur kobis

gym_midas said...

ada lagi lu rupenye eekk....

mangkuk statik said...

Faizal: haha...yeker? Tipu ! Mana kau tahu? Jangan percaya TV3 dan Utusan Malaysia tu! Propaganda kerajaan semua tu! Haha

DukturBen: Biar kobis asalkan jgn sawi. Kobis lambat skit lembik bila masak.(peribahasa tukang masak je yg pagam ni! Haha)

Gym: Apsal? Kau dah buat tahlil utk aku ker? Bidaah bro...bidaah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails