Wednesday, January 25, 2017

Trump vs ISMA



Aku baru perasan.
Trump: Anti gila babeng TPPA. Tak menyabar, terus first executive action dia adalh kansel TPPA. Babai
ISMA: Anti gile babeng TPPA. Tak sabar2 nak semua org follow diaorg utk anti TPPA jugak. Meroyan lambakan status fb, share artikel, demo skali siap.
Trump: America First. Make America Great Again.
ISMA: Malay first. Make Malay Great Again.
Trump: Racist tapi tak ngaku racist. Kawin immigrant tapi benci gila babi immigrant "penceroboh" dari Mexico, ancam nak deported balik, siap nak buat wall lagi tu, tak racist ke namanya tu.
ISMA: Racist tapi tak ngaku racist. Kata Islam is for all, tapi slogan "Melayu sepakat", label Cina "kaum penceroboh", tak henti2 provoke dgn "ingat kontrak sosial", " jgn kasi warganegara klau tak boleh berbahasa melayu", Pantang Cina manahala buat dajal, terus share kat Fb berjemaah, tak racist ke namanya tu.
Trump: Menyebabkan non-American makin benci dan phobia terhadap Amerika.
ISMA: Menyebabkan non-Muslim makin benci dan phobia terhadap Islam di sebabkan oleh agenda "Melayu Islam" mereka. Takut kalau masuk Islam, wajib masuk Melayu.
Trump: Suka pecat orang. "You're fired!"
ISMA: Suka pecat org drp usrah. " Errr...kitaorang telah susun balik group2 usrah, dan nama awak takde lah dlm list. Sorry k. Bai"

1 comment:

Anonymous said...

Aku terkesima
FF

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails