Thursday, December 9, 2010

Besok Hari Bersejarah ....

Salam,

1. Ada beberapa bende bila kau dah menjadi warga gangsa (30-40 thn) cam aku ni, kalau tak tau buat, ..pehhhhh.....malu siol!

2. Antaranya, ngaji Quran, bawak keta, naik basikal, naik motor pkai clutch, beli rumah, kopek durian, takbir raya, jadi imam, main bola, ikat kain pelikat sambil berjalan, menembak dan bukak bra bini pakai dua jari.

3. Jadi besok pagi, aku dengan hati yang berat, terpaksa menyembunyikan kemaluan aku yg amat besar itu, untuk akhirnya, pada umur 36 tahun, pegi belajar swimming.

4. Besok katanya dia nak tengok kebolehan aku dulu camner, pastu dia akan set the lesson lah, tengok banyak mana lesson aku kene ambik.

5. Bagi aku, yang set the number of lesson yg aku kene ambik, bukannya bergantung kpd kebolehan aku. Sebaliknya, the number of lesson itu di tentukan oleh instructor itu sendiri.

6. Kalau instructor tu jantan or makcik2 perut mengelebeh, aku rasa besok pagi aku dah boleh berenang ibarat dolphin dah.

7. Tapi kalau instructor tu hot chick or hot makchick, ada kemungkinan besar, sukar sikit utk aku berenang besok kerana darah telah terkumpul di organ tertentu yang mengakibatkan lari keseimbangn badan di dalam air apabila berenang. Tambahan lagi, rintangan air juga akan bertambah akibat perubahan mendadak terhadap aerodynamic flow pada badan aku, angkara pertambahan isipadu pada organ tersebut.

8. Itu belum kira lagi kalau instuctor2 tu saje je ajar aku lambat2. Biasalah tu. Jarang2 diaorang dapat student yg hensem lagi taff cam aku kan. Aku paham. Aku rela di cabuli.

Sekian, mekasey, wassalam.

2 comments:

ihsan_huhu said...

aik, bkn faktor instructor tuh namba wan ka?

ps: tgh tggu awek HJs yg hot2 tuh ajar aku berenang.... kat laut.

Anonymous said...

Ugh, kedengaran ghairah.... ugh!

- sundayz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails