Monday, May 23, 2011

Dua Benda Yang Paling Excited Di Dalam Dunia .....

Salam,

"With Age Comes Condom ..opps.. Wisdom!"

1. Aritu, aku terembat Epiphone SG-310 online. Sale murah hell! Err...utk yg tatau, epiphone ni bukannye phone! Ni gitar letrik ler.

Epiphone.... hands free...Link

2. So di sebabkan aku masih di paras "noobs kepada noobs" a.ka. jakun ngan gitar letrik, maka aku bawak ler bendalah tu jumpa mahaguru, Akmal "Hammet" Khairy (AK). Dia plak yg orgasm terlebih2!

3. Pastu tetiba AK cakap kat aku, "Malam ni konfirm kau tak tidurnya!".
Aku pelik. So aku tanya dia aphal plak? Pastu dia cakap " Ye lah! Kau dapat bende baru, Kalau aku, masa nak tidur mesti teringat2".

4. Errrr.... Aku terdiam sekejap. ...Oh my goat! Dem! Aku dah tua. Aku terlupa camner orang2 muda berfikir!

5. Dapat bende baru je trus excited. Dapat gitar, trus nak goreng. Dapat makanan, trus nak balun. Dapat game, trus nak main, Dapat boots, trus turun padang. Dapat motor, trus rempit. Gelojoh. Rakussszz!!

6. Well...aku dah season dah! Aku rilek2 je. Bende kecik2 gini tidak akan menaikkan degupan jantung aku pon.

7. Sebab dalam dunia ni, aku dah dapat dua benda yang kau taleh nak compare level "ke-excited-dan" nye. Dua bende yang lagi excited dari menerima result SPM, fly oversea, bungee jumping, skodeng awek mandi, menonton porno dan pergi buat haji.

Dua benda yang seriously will stops your heart....
___________
Pertama: Kawin

1. Segala2nya pasal kawin is excited.
Drpd hitungan detik2 terakhir kau sebagai seorang teruna.
Kepada ilmu2 seks yg di berikan oleh otai2 or drpd sumber2 yg songsang.
Kepada pagi tu masa kau pakai baju melayu utk pergi akad.
Kepada masa kau dok bersila depan tok kadi.
Kepada masa dia bagi khutbah kawin yg kau struggle utk konsentrate.
Kepada masa kau sambut salaman tok kadi.
Kepada nafas yang kau ambil selepas memuntahkan lafaz akad kpd tok kadi.
Kepada degupan jantung yang berkumandang di telinga sampai kau tak dengar saksi kata sah ke tidak.
Kepada masa kau sarungkan cincin ke jari. Ohh! Lembutnya tangan dia.
Kepada masa kau cium dahinya. Alamak konfem batal wuduk. Dem. Ptuihh..Ptuih...bedak brape lapis nih?
Kepada masa makan beradab. Bukannye kau nak makan pon. Memang lah fancy2 lauk dia. Tapi kau terlampau excited sampai tak le enjoy sangat pon.

2. Dan, akhirnya kepada malam itu ....
Apabila kau masuk bilik itu.
Apabila dia buka tudungnya. Ohhh! Gini ke rambut kau. Pehhhh!
Apabila kau pergi dekat2. Fuhh...wangi.
Apabila kau tengok dia dah terketar-ketar
Apabila kau cium bibirnya. Lembut hell.
Apabila kau tak sedar brapa lama kau dok bercium sebab best giler sampai kau rasa kau boleh bunuh dia sebab kuat giler kau sedut oksigen dari paru2 dia.
Apabila kau tengok dia dah mcam hilang ingatan
Apabila kau sedar dia sudah lembek, menyerah sepenuhnya kepada kau
Apabila tangan dah berjalan.
Okay cukup ... aku tanak korang stim plak kan. Tak pasal2 tangan korang plak berjalan bile baca blogpost aku ni!

3. Dan besoknya pulak lagi. Dan lagi. Dan lagi. Demm bro! Ade awek yg dok serumah ngan kau dan tidur sebelah kau hari2 yang anytime kau boleh cium, peluk, gomol, raba, gigit, bogelkan dengan halal, malah dapat pahala lagi!!!

So kau nak compare bende ni ngan gitar? Pehhh ...... Peeeehhhhhhhhh!
_____________
Kedua: Anak.

1. Sebelum keluar...
Masa aku tahu bini aku pregnant, dunia stops.
Masa aku prasan tetek jadi besar. Hmmm...menarik nii!
Masa aku pergi buat ultrasound dan tengok dia gerak2.
Masa aku tahu dia lelaki.
Masa aku letak tangan ke perut dan rasa dia gerak2.
Masa aku letak telinga ke perut untuk dengar dia gerak2.
Masa aku tekup mulut ke perut dan jerit kuat2, saje je nak sakat!

2. Labour
Masa hari due date telah lepas.
Masa dia jerit dalam rumah, "Air dah keluar!"
Masa dia keras satu badan tahan sakit contraction.
Masa dia aku tengah high dapat pethidine
Masa dia ramas tangan kau waktu contraction sampai putih2 tangan kau dan kebas2 sebab darah tak mengalir!

3. Keluar
Masa kau first nampak umbun2nya. Mak aihh...banyaknyer rambut baby aku!.
Masa keluar kepala.
Masa keluar seluruh badan.
Masa kau gunting tali pusatnya.
Masa dia jerit2 nangis
Masa nurse cepat2 balut ngan lampin dan hulur kat kau. Kau sambut dengan cermat. Barang berharga.
Masa kau laungkan Azan.
Masa kau bisikkan Iqamah.
Masa kau berikan kepada ibunya. Pehhh...
Masa kau bersama2 bilang jari2nya. Check badannya tiada cacat cela dan sebagainya. Pastikan jantinanya.

4. After
Masa dia lapar, kau turut sama memberikan sokongan moral sewaktu dia menetek. Dem!
Masa dia tidur, kau kejap2 check, make sure dia confortable and not in danger tercekik, tergolek dsb.
Masa kau terjaga malam dan kau letak jari kau kat depan hidung dia untuk rasa pernafasan dia.
Masa kau tengok mak ayah kau main dengan cucunya.

So, gitar? Mane gitar kau?Mana? Manaaa?
___________
Masa hadapan

1. Anak2 akan membesar
Apabila dia bersunat.
Apabila dia first time masuk sekolah.
Apabila dia first time dapat no 1.
Apabila dia pecah suara dan akil baligh
Apabila dia datang haid dan tanya pasal libra, whisper dan stayfree. Pegila tanya mak kau! Lempang kang!
Apabila dia dapat result UPSR, PMR, SPM, Matrik,
Apabila dia grad Uni.
Apabila anak teruna kau ade girlfriend.
Apabila anak dara kau cakap boyfriend dia ade enam orang! What? Hot sangat nih!
Apabila anak lelaki kau cakap, dia pon ade boifren! Nauzubillah...
Apabila dia terkantoi isap rokok
Apabila dia eksiden
Apabila dia kawin.
Apabila kau dapat cucu.

2. Dan engkau mungkin kawin lagiii..
Apabila kau sedar yang kau nak kawin lagi
Apabila kau britau bini kau yang kau nak kawin lagi
Apabila kau mengelak2 ala2 the matrik, objek2 balingan bini anda.
Apabila kau tahan je sakit badan kene pukul2 oleh bini anda yang bengang.
Apabila kau nak britahu ayah kau yg kau nak kawin satu lagi
Apabila kau nak britahu keluarga mertua kau yg kau nak mempoligamikan anak mereka.
Apabila kau menerima renungan2 tajam membunuh oleh macik2 yang sebaya dengan kau sewaktu kau nak akad nikah! Muahhahahaa....
Apabila anak2 kau dah tengok kau lain macam!

Pehh...Pehhhh. ...Peeeeeeehhhhhhhhh!
__________________
Tapi sekarang ni...

1. Itu semuanya kisah2 lampau. Spekulasi2 tentang masa depan tu pula hanyalah spekulasi2 semata2.

2. Anak2 kau dah besar. Tiap2 ari layan karenah masing2 sampai pening2 kepala.

3. Bini kau pon kau dah bosan bersenam bersama2 (Oppss! Kepada biniku. Tidak benar! Ini hanyalah sekadar penyedap cerita! Angaplah ianya sebagai Ajinomoto! Muahahhaaa).

4. Oleh itu, adakah Epiphone SG-310 akan menyebabkan aku tak tidur malam? .......... Sudah tentu!!
Muahahhaha..

5. Ngkorang pula camner? Apakah bende yg paling excited yang korang pernah rasa?

Ni lah epiphone sg-310

Sekian, mekasey, wassalam

p/s:
1. Aku telah ON balik koment. Bole komen sampai lebam. Tapi aku tau korang semuanya silent reader je. Bosan!
2. Sebagai pencinta wanita, aku memahami perasaan mereka. Untuk memudahkan gadis2 meng-stalking AK, ni dia fesbook dia. Kelik sini!

7 comments:

ihsan_huhu said...

orang kol ko pkl 3pg tuh xeksited ke bahahahahahha

"it's a quarter after one, ad im all alone and i need u now..."

pergh!

Dr. Ben said...

fulamakkkkk... lepas ni busking kat rundle mall

mangkuk statik said...

huhu: jiwang la lu layan lady antebelum!
Dr Ben: pantang dengar nama gitar, trus komen. Lu pon tak basking, takkan wa nak basking!

vampire's lovex said...

dah arr,mggu depan aku nak kawen..bawak anak2 semua k..

kbai

pahnor said...

sy salah sorg silent reader!! hahaha... tetiba ja rasa cam nak komen kat sini... =D

mangkuk statik said...

Vampire: ehh..aku tak prasa n komen engkau. Selamat berkahwin dan selamat menikmati seks.

pahnor: Itu je komen kau? Lain kali boleh buat "silent komen" tak! muahhaha

Anonymous said...

silent reader have more mind...tapi gelak x leh nak silent...muahhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails