Sunday, December 18, 2011

Kad Birthday Zaman Jiwang2 Dulu.

Salam.

Aku tengah pindah skang ni. Sekali tengah kemas2, aku terjumpa dalm barang2 bini aku birthday kad yg pernah aku hantar kat dia dulu.

Apa yang aku tulis yer..

(tq husna tolong pegangkan kad masa papa amik gambar)

Assalamualaikum

Happy Besday Yang
Letih nih- Baru lepas exam
Jangan lah risau kau tu tua
Lagi risau lagi cepat tua
Lagi cepat tua lagi cepat aku kawin dua
Lagi aku kawin dua, lagilah kau tua
Lagi kau tua, lagi aku kawin tiga
Lagi aku kawin tiga, lagi lagilah kau tua
Lamer2 cukuplah empat.

Risau tak!!!
Kalau cam tu, janganlah risau2 okay
Aku cayang kau sorang jer (sambil aku sayang yang tiga lagi tu lah)
Bye
A'kum

errr....kantoi dah terlajak date nih..

Hahaha....macam bangang. Aku tulis 12 tahun yg lepas masa aku 25 yo. Giler legend.
Aku tau yang ni sebenarnya biasa2 jer. Banyak lagi yang aku tulis yang lagi gila babi bengong dan lucah.
Alhamdulliah, kini di senja hayatku ini, aku sudah insaf.

Sekian, mekasey, wassalam.

9 comments:

ihsan_huhu said...

sbb xdek yang lucah la ko exposekan kan?

Penk said...

bole tahan gak karya kau. ade rhyme gitu

mangkuk statik said...

penk: Aku rasa aku sepatutnya jadi rapper.
huhu:kalau lucah pon, aku banyak pakai code2 misteri. Korang bukan paham pon!hahaha

faizal abd fathi said...

boleh copy ayat dalam kad tu tak??? tapi tak ada royalti la...heheheheh

mangkuk statik said...

Aku tanak mintak royalti duit. Aku nak mintak royalti awek jer boleh? Kalau kau dah ada 10, kira 3 tu aku punya lah kan , senang citer. Kalau seratus, tiga puluh aku nyer.

JAIRO said...

dengan entri ini maka secara rasminya aku mengakui ngko mmg seorang LEGEND....

Anonymous said...

Wedding Card? Tq tag? Sticker?
Smua ada d utusanpengantin.com (^.^)Y

Anonymous said...

bagi salam pun xbetul, bikin malu org bulan je.. ada ke islam alaikum.. hauahauahauahuaha..

-alturkistiano

mangkuk statik said...

Jairo: Aku mmg la legend taraf mahsuri
Turkistiano: itu salam 11 tahun yg lepas la. Zaman jahiliyah. Hah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails