Thursday, August 13, 2009

KASTEMER2 SEMUA SILA AMBIL PERHATIAN.......

Salam,


Sekian, terimakasih , wassalam.

12 comments:

Lutfie said...

yeah neraka!!!!

Paklan said...

sure naik harga bkn sbb minyak mahal?

maer wan said...

Apa citer, bro? Sewa naik ke?

Takpe la, still reasonable lagi harga, asalkan lauk Ayam Masak Lemak dan Sambal Telur tak termasuk dalam special dishes, cukup le..

:)

MusafiR said...

alamak. naik harga la pulak.

ingatkan Ramadhan; harga lebih rendah.

heheh

mohd awang said...

kapitalis...kapitalis...

Anonymous said...

mari bantai mkn swinging bowl esok....last day before harga naek!!!!

mangkuk statik said...

Ape korang kecoh2 ni...Dtg kedai aku ari ni/last day, pastu tapau la untuk 3 tahun terus. Jimat ape!!!

ihsan_huhu said...

** $20k, $10k upfront. done n dusted! **

underboobies

arshad said...

apa lagi. gaji pun naik la.. huahuahua... yes!

maer wan said...

kalau barang naik, kalau gaji naik, servis kena lagi efisien la, boley?

hehe, no more "eh lupa ah kau order air eh.."

hahaha...

Abang Ben said...

bila nak hantar bungkus kat musolla Uni lak bro? Nasi dagang ke... gua beli!

mangkuk statik said...

maer: ehh biler plak kami lupa nak bagik order ngkau...takingat ponb

abg ben: bro..aku rasa dah takde ruang dah nak letak barang kat pintu surau tu. Pihak pengurusan surau kene letak tingkat para dalam nam tujuh lapis gitu untuk letak produk2 jualan baru boleh aku cilok masuk gak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails