Monday, September 13, 2010

Kita rilek jap ye..

Salam,

1. Aku sedar, ramai yg tergedik2 dok tunggu aku tulis pasal ISMA. Adakah aku akan sokong ISMA or hentam ISMA?

2. Tapi jom kita rilek jap la. Skang ni kan mood raya. Jom kita bermaaf-maafan sesama kita.

3. Lepas tu kita gaduh lah balik kan.

4. Lagipon kalau aku silap tulis, aku mungkin tak dapat jemputan open house raya drpd pihak ISMA or pihak anti-ISMA. Melopeh den...

5. Bersabarlah. Aku tak lupa.
_____________________________

Prof A Wahab Ali

1. Beliau adalah bapak kpd salah sorang PRR kat sini. Dia skang ada di sini.

2. Apparently, dia ni orang hebat dalam sastera Melayu. Aku tak kenal pon, tapi kalau kau google nama dia, mmg bercambah pasal dia. Mmg dia hebat gaban.

3. So, "Mat Jiwang bajet Sasterawan Negara No 1 Adelaide", Saudara Muda FakirFikir, telah mencadangkan utk kita (aku, kau, blogger, would be blogger, pembaca,sesape) buat satu diskusi/perjumpaan dgn Prof Wahab, utk kita menimpa sedikit ilmu drpdnya.

4. Kalau kau datang nak usha awek je pon wa tak kisah.

5.. Lokasi, mungkin di kedai aku. Bila tu entah? Tapi sesapa yg berminat tolong bagi feedback.

Sekian, mekasey, slamat raya, wassalam.

4 comments:

FakirFikir said...

Bagus. Nanti hang mungkin akan dilantik jadi seniman negara pula. Seniman dengan tulisan satira aka porno. Nanti kita plan bagi cantik sikit. Hari apa yang sesuai weekend, atau weekdays?

Abang Ben said...

tak sabar menunggu komen ko yang penuh emosi itu. Semoga menang anugerah bintang airmata.

ihsan_huhu said...

azam sawan negara adaaa

Anonymous said...

Cepat ar bro mangkuk tulis artikel ISMA!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails