Thursday, March 15, 2012

Kenapa Kita Jangan Kahwin Dengan Wanita-Wanita Peminat K-Pop.

Salam

__________
Pertama: Mereka Adalah Lesbian

1. Studies have shown that apabila kita mencari pasangan hidup, kita akan ada tendency utk memilih pasangan yang memiliki persamaan physical or behavioral characteristics dengan kita. Aku dah explain in the last post kan. Baca sini

2. Akan tetapi bagi peminat2 K-Pop mereka somehow telah develope some sort of psychological impairment yang menyebabkan mereka tersalah apply their judgement di dalam context ini.

3. So mereka "terover pilih". Instead of mereka minat kepada lelaki yang "seakan" rupa mereka tetapi versi lelaki, peminat2 K-pop ini memilih lelaki yang seakan rupa dan yg parahnya "jantina" mereka juga


4. "Lelaki" yang mereka minat adalh lelaki2 yang memiliki strong feminine looks and characteristics. Clean skin, jambu, white, mata ayu, hair style ngalahkan awek, fashionista, pakai mekap celak lipstick etc. Aku rasa baju2 mamat ni lagi banyak dari awek kot. Mekap pon penuh meja.

5. There is a CLEAR line between jantan and betina okay. These hermaphrodite K-Pop stars is clearly not 100% male.

6. So apabila mana2 awek minat giler kat artis2 K-Pop, kita kenalah automatik suspect! Diaorang ni minat kat lelaki ke kat awek? Sebab apakah bezanya di cumbui oleh artis2 K-Pop yang berwajah kewanitaan dengan di cumbui oleh seorang wanita sejati?

7. Aku rasa some of the K-Pop fan memang dah realize bahwa mereka adalah lesbo. But they choose to stay in the closet. But most of them, bila baca entry ni baru terjerit, "What the Park! Abang ni ni cakap betul la!"

8. So kalau ada mana2 awek K-Pop tetiba minat kat engkau, the first thing kau patut buat ialah letak status kat facebook. "Guys? Adakah aku ni nampak cam pondan?". Pastu tunggu brapa banyak like kau dapat. Keduanya pergi bogel depan cermin dan tilik body anda dan tanya diri sendiri, kalau aku jadi lady boy kat Phuket, agak2 berapa semalam diaorang bayar.

____________________________
Kedua:Mereka Adalah Mandul

1. Awek2 peminat K-Pop adalh wanita2 yang mandul ataupun mempunyai low-fertility.

2. Studies showed that wanita akan tertarik kepada lelaki yang lebih berwajah macho sewaktu mereka sedang ovulation (subur). Sebaliknya ketika mereka tidak subur, mereka lebih tertarik kepada lelaki2 yang lebih berwajah feminin. Ini juga aku dah explain sebelum ni. Baca sini. Revision skit la pemalas.

3. Jadi based on that, kita boleh spekulate yang awek2 yang minat constantly kepada artis2 K-Pop yang berwajah feminin tersebut, adalah awek2 yang consistenly tidak subur.


4. Peminat2 fanatik K-pop, should start to question her haid cycle. Adakah mereka ini ovulasi(mengeluarkan telur/ovum) ataupun tidak di dalam kitar mereka? Kalau ada telur, mengapakan hormone mereka tidak kuat dan menyebabkan mereka tertarik kepada lelaki yang lebih macho?

5. Jadi most likely wanita2 peminat kpop ini langsung tidak ovulasi (anovulatory cycle), sebab itulah mereka lebih bernafsu kepda lelaki2 feminin daripda lelaki2 macho.

6. Kitar haid tanpa ovulation ini bukannya satu benda yang pelik. Bagi awek2 budak sekolah yang baru datang haid, 50% daripada haid mereka adalah anovulatory/no ovulation. And guess balak2 camana yang budak2 sekolah ni tergedik2 giler? Balak2 yang jambu. Balak2 yang mcam awek. Balak2 macam Korea.


7. So kalau kau masa sekolah menengah mempunyai awek ataupun kakak angkat, yes you know it. What the Park man! Rupa kau konpem-konpem macam homos.


__________________________________
Ketiga: Anak Anda Akan Menjadi Pondan

1. Sekiranya by some miracle ada awek K-Pop yang lesbian tu tetiba minat kat ngkau dan kau kawin ngan dia sampai beranak pinak, kau janganlah tersenyum gembira lagi. Kerana yakinilah. Anak2 lelaki engkau tu one day akan "meniaga" kat Bukit Bintang.

2. If we look at every passing generation, the feminine traits in the offsprings are getting stronger in the expense of the musculine traits. Meaning anak2 perempuan akan menjadi semakin perempuan (gedik, manja2, comel2, loud, etc) manakala anak2 lelaki akan menjadi semakin feminin (malu2, takut2, tidak assertive, etc).

3. The reason for this fenomenon, I believe is due to nowadays females are no longer seeking males with high testosterone, macho, muscular etc to provide them with financial support, self protection or to produce strong offspings. Awek2 majority dah kerja kot, so mereka boleh support diri sesndiri. Dunia pon relatively "aman" compare to zaman lanun dan penyangak dulu. Plus ada polis utk jaga safety of the women. Dan zaman skang medicine dah maju so anak2 kecik yang sakit2 pon boleh survive.

4. So natural instinct for the women is to why pilih lelaki yang macho or masculine. Diaoarang akan lebih aggresive, refuse utk sama2 jaga anak dan lebih likely to have extramarital affairs. So lebih baik pilih lelaki yang lebih feminine so lebih senang utk "control" dan sama2 take care of the family.

5. So bila bapak feminine, maka anak lagiii lah feminin. So what do you expect if kau kawin ngan gadis2 K-Pop dan dapat anak lelaki? What the Park man.

6. Sebab itulah jumlah mak nyah naik disproportionately compared to jumlah pengkid. Mak nyah makin bersepah2 kau boleh nampak hari2 everywhere. Tapi kau nak nampak pengkid sorang seminggu pon susah kan.

7. So kepada lelaki2 yang berwajah K-Pop, korang nak tanak wajib kahwin gadis2 pengkid utk mengneutralkan kelemahan anda. You need the err..... girls testosterone utk mengsempurnakan kelakian anak lelaki anda kerana testosterone anda tak cukup tinggi bro.
_______________
Conclusion

1. Aku cakap jangan kawin ngan wanita2 yang minat K-Pop. Aku tak cakap tak boleh buat awek. Lesbians are hot dowh!

2. Lelaki2 yang menjadi peminat tegar girl group K-Pop adalah lelaki2 yang sihat, seperti aku. Go SNSD! Oleh itu kahwinilah mereka tanpa sebarang was-was tentang kejantanan mereka.

Sekian, mekasey, wassalam.

19 comments:

no name said...

you ade sejrah jatuh cinta ngan awek minat kpop dan direject ke???

cam sadis je blog ni....

Anonymous said...

ye bang. saya sokong abang! saya sokong seratus peratus walaupun bunyi macam entry ni actually ditujukan buat ex-girlfriend(s) yg memilih jejaka jambu!

tapi soklan saya adalah kat part ni "Lelaki2 yang menjadi peminat tegar girl group K-Pop adalah lelaki2 yang sihat, seperti aku. Go SNSD! Oleh itu kahwinilah mereka tanpa sebarang was-was tentang kejantanan mereka."

adakah lelaki-lelaki maskulin memang tak kesah isteri mereka fake2 belaka bedah hidung pipi bibir segala? hati2... nanti anak tak comel, tak kacak, membesar penuh jerawat, tak putih, jangan sedih ye? salahkan genes 'tersorok' pilihan anda~ and oh. genes lelaki2 konon2 maskulin tu jugak lah kan?

teeheehee.

Lea said...

Wah! kpop la *squeals*

i like how you use jargon, previous studies and God-knows-what for your entry to look legit and sound like a fact.

Careful bro, karma is a bitch. Life is a cycle kan? what you give, you get back ^^

Jemz said...

aweks kpop kaki panjang..gulp...

JAIRO said...

nasib la aku laki bini minat lagu2 patriotik

hime s said...

farah! farah! mana farah?!

.:farayas:. said...

ye memang pun aku lesbo and mandul. haih~

Anonymous said...

hahahaa..biso demo

jackal

ihsan_huhu said...

ini mmg sungguh benar. mulai hari ini aku kasik gelaran assiddik kat ko

Zinedine Zaiddin said...

Secara saintifiknya, apa yang author cakap ni betul. Perempuan yang mengalami kitaran haid, hormon kewanitaan yang sihat tend to choose masculine guy (as pictured macam cerita James Bond, Rambo n etc), sebab memang setting biologikal nya macam tu. Lelaki maskulin dianggap strong untuk memelihara their next generation.

Ada penah baca artikel tu..tapi tak ingat kat mana

gadis said...

Arghhhhhhhhhhhhhhhh !

#tetiba nak stress.

Marissa said...

Wsalam
Mmg tekak tak dpt terima la konsep k-pop lelaki ni..confused and confusing..mcm ada characteristic disorder..buttt the k-pop girls memang hot biatchesss.. yumeehh!

Anonymous said...

hahahah, kawen ngan lelaki hensem macho dapat anak lelaki kpop jugak mcm mana..?? adakah bapaknya k pop jugak masa muda2...

sara said...

aku rasa budak minat ke arah kpop ni bkn tgk muka je kot. mereka masih lagi aplikasi sifat yg di tanam oleh pak menteri kiteww dulu duluuu korea jepun memandang ke timur tu hahah

one thing aku puji kpop K-guys etc diorang romantic doh..laki malay lack of that walopon nnati mostly kawen laki melayu gak. blame cite disney/movie for sweet romantic guy etc. manners dierang mmg bagus.TIP TOP. gentleman gitewwww.malay?x banyak..
kalo badan je ketul hati penuh bunga tahi ayam camne bro..tu la aku rasa sbb budak2 masih memandang ke arah timur.nak pandang ke barat memang tak di ajar dari dulu.hahah


mandul tu choyyy la weh.kalo mana kpop fan PCOS tu mandul lah.tapi boleh treated lekk lekkk

Anonymous said...

2pm muscular wei

ank_ayah said...

Hahaha xD adoii patutla masa mula2 diperkenalkan dgn dunia Kpop ni smcm je org tgk. Sweet dan cun habis. Sometimes sukar nk beza jantina. Lol pelik tgk sape yg tergila2 kan sgt tu. huhu alhamdulillah la tk melekat,tk minat pun,Allah pelihara hati ni insyaAllah

Miss Q said...

pandai sngt kau, mne ko thu semua ni =='
jodoh d tngn Allah la.. semua Allah yg tentukan

Anonymous said...

Tak baik oh ko ckp cmni. Mne ko tahu ttg perkara ni? Ko yakin ke yg klau kahwin nnti anak lelaki akan jdi feminin? Ade je yg bapaknya bukan jenis feminin tapi dpt anak yg agak feminin. Kita tak tahu ttg perkara ini. Semua ni, Allah yg tentukan. Apa yg ko tulis ni mcm satu doa kepada sume yg minat K-Pop. Kita ni, jgn ckp lebih2. Nanti Allah pulangkan balik kata2 kita tu.

gua sesape jela said...

kesian la...cinta admin penah kne tolak ke?..smpai nk kutuk2 korea bagai!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails