Tuesday, April 20, 2010

Kaming Soon.

Salam,

Banyak gile bende dlm kepala. Aku kene organize sikit.

Cadangnya pada mula aku nak tulis banyak2 pasal politik. Buat siri politik plak.
Tapi aku tau ramai yg rimas ngan politik. Ramai yg bohsan.
Nak wat camner. Tak semua kisah siapa yg perintah negara kita. Asalkan diaorg dapat hidup sudah. Lantakla!

So untuk bagi semua org puas hati, aku akan tulis bergilir2 thema la gitu. Aku tak nak org yg anti-politik jadi turn-off plak bila tgk aku dok tulis pasal politik ari2 plak.
Kalau aku tulis pasal romen ari2 takpe. Aku tau engkorang tak kisah nyer bab tu.

So sebagai rujukan KASAR bagik aku dan engkorang, aku akan rotate citer ikut tema berikut. Tajuk2 tu aku ubah la nanti bagik ade power skit nanti.

Siri Pol-Itik

1. Hulu Selangor Update: Kantoi gambar fake. Bodoh nyer Biro Porpaganda UMNO! (Sudah Post)
2. Why democracy is shit.
3. Org2 yg tak pass utk jadi org PAS
4. Bila org2 UMNO kata org PAS jahat gak
5. We are all brothers
6. The painful transition
7. Pandangan sopan aku terhadap fakking 1Malaysia.

Siri My Family

1. Amaran keras kepada semua awek2 Adelaide.
2. Menjaga anak perempuan adalah ibarat menjaga harta orang.
3. My Fear.

Siri My Valentine Suck Ass....sambungan.

1. Wai dating-dating then become romen-romen

Siri Aku Hensem

1. Rahsia Menten Hensem
2. Bila Hensem, Semua Orang Nak Klaim. Rimas Aku
3. My life as part time model !!!

Dan akhirnya siri paling gedik aku nak tulis.
Dah berbulan2 aku dok pikir, interview org, kumpul bukti2 dan bookmark references.
Dah berapa kali aku nak start, tapi asyik kantoi.
Siri yg very important untuk engkorang baca sebab one day kau akan alaminya sendiri.

Siri "Mengapa Orang2 Tua Yg Gatal Tak Pakai Ubat Gatal Ari-Ari Cam Aku Ni!"
1. Tua? Sapa tua?
2. Kenape org2 tua/dah kawin suka flirting ngan awek2 muda. Tiada kene mengena dgn empunya blog. Aku tak flirt. Aku tekel terus.
3. Kenape ramai awek2 muda sangkut kat org tua walaupun org tua tu tak sehot aku ni?
4. Mid life crisis adalh ibarat bersunat. Konfirm kau akan kene. Bersedialah.
5. Dok pikir lagi

So setiap no tuh adalh satu entry. Setiap satu tu aku dah ada idea apa aku nak sampaikan, punchline etc. Itu pasal otak aku dok serabut ni. Byk sanggat info merepek.

So harapnya aku dapat keep to the plan. Harapnya semua org happy. Harapnya semua org bca blog aku sampai lupa study, terus fail sem ni, jadi kene extend, so dok lama lagi kat sini, dan akan datang kedai aku one extra sem. Yess....Fulussssssssss!

Selamat membaca.

Sekian, mekasey, wassalam

3 comments:

Abang Ben said...

rebiu cerita tv/dvd pulak le...

mangkuk statik said...

aku takde masa tgk TV. Aku tak ingat biler last aku tgk "rancangan TV"...including news! Semau aku baca online je.
DVD ada ler. Nanti aku pikirkan.

ihsan_huhu said...

ko buat review psl blog org lain pon ok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails