Sunday, May 9, 2010

Hello people.......

Salam,
...sorri people...

CUTI

1. Dekat seminggu aku jam. Tak boleh tulis.

2. Puncanya, anak dara aku yg berambut lesbos, sibuk nak main ngan aku tiap kali aku balik keje. Lepas gomol2 dan gusti2, konfim dia mintak bacakan buku citer sampai dia tetido.

Main gunting2 rambut. Anak aku buar re-enactment camner amoi saloon kat KB belasah rambut dia yg panjang sampai jadi rambut pesen Lesbo skang nih.

3. Masalahnya, kekadang tuh dah abis baca 3-4 buku, di tak tido2 lagik. Dia plak yg bacakan buku tu kat aku ikut version dia dalam bahasa german plak. Aku plak yg hanyut.

4. Kalau aku berjaya tidorkan dia, kekadang tuh dah lewat, dekat pkul doblas gituh. Aku on comp, bukak news skit, fesbuk skit(tipu la ni!) dan bukak blog jer aku dah pancit. Otak krem. Tak bley tulis.

5. Kalu gituh, aku trus masuk bilik tidor. Usha anak2 aku yg tengah tido. How peaceful they look to me you cannot imagine.
Tidurlah wahai lesbo ku.......

6. Pastu aku mandi dlm pkul 12-1 pagi gituh. Smayang. Tido. Blog boleh belah!

____________________________________
MATCH PALING GILA


1. Weeken arituh ada collegiate league match between team aku, Uni black C ngan Team Rostrevor C. Sepanjang idup aku, tak pernah lagi aku kalahkan team tu. Siol terrer.

2. First time aku lwn team Rostrevor, mungkin tahun 97/98 gituh. Kene belasah 6-0 kot. Tapi game tuh la first time aku dapat man-of-the-match. Dapat hadiah beer. Chanteek!

3. Puncanya, team tu ader sekor mat salleh italian pendek tapi taff yg pecut cam pondan kene rush ngan JAIS kat Bukit Bintang. Bapak laju. Jadi kerje aku ialah mark man-2-man ngan iblis pendek nih. Asyik lawan sprinting jer the whole 90 min of the game. Entah berapa belas kali dah aku dah "makan" dia, tapi biler aku miss tuh.....itu yg jadi 6 tuh. So kalau aku takde, kene rogol bergilir2 lah team aku arituh.

4. Sekend taim aku lawan rostrevor, aku dapat lagi skali m.o.t.match. Kalah lagik. 2-0. Iblis Pendek score sebijik. Haram!!

5. So petang Sabtu arituh, sewaktu aku melangkah masuk padang as kapten (Dah turn aku. Kitaorg take turn), sekali, tuu diaa. Iblis menjelma kembali, setelah doblas taun tak jumpa. Kecut telur aku by 1 mm perimeter-nya. Diameter tak sempat ukur plak.

6. First half, team aku kontrol the game. 1-0. Start je sekend half, baru main 3 minit kot, diaorg dah score 2 bijik, jadi 1-2. Damn. Agak2 sapa punca dua2 goal tuh? First goal si iblis tuh dan sekend goal iblis pendek ni score pakai header, dia beat aku! Dia katting depan aku, aku ter-mandom plak. Babi la luh!

7. Pastu kitaorg equalize ngan penalti, 2-2. Selang 5 minit gituh, kitaorg score sebijik lagi, so leading 3-2. Then all hell broke loose.

8. Masa tengah celebrate our third goal tuh, tetiba winger tua aku terdengar centre-back aku britau coach aku utk sub-kan winger tua tuh. Bagik mantap defend. Pakcik tu trus hangin
"You want me out hah? Then I am getting the fuck out from here now". Terus belah.
Pastuh anak winger tua tu, our only striker pon jadi emo gak.
"Srew this guys. I am out to!". Campak jersey dia atas padang dan belah gitu jer.

9. Aku tau orang2 Italian ni agak emo skit. So, aku selaku kapten, cakap la elok2 kat member2 aku tuh in Italian sikit2.
"Bongiorno! Kamong la. Tok molek balloh ginih cappucino. Buke setakak tok ghuru, Allah lagikan marroh latte. Tok comey ore dok kellih tuh mocha. Muh nok pizzah machachiatto? Perisa lagu mano mu nok AC Milano?".

10. Hampeh btul. Dua ekor tu chow, tapi sub ader sekor je! Jadi tak pepasal kitaorg main ngan 10 org. 5 minit pastuh, midfielder aku plak yg kene usung keluar sebab injured. So kitaorg main the last 20 minit ngan sembilan org vs seblas. Perghhhhh!

11. Sekali, kitaorg score sebijik lagi, score jadi 4-2. Muahahaha. Pastuh diorg dapat penalti la plak. Diaorg score. Jadi 4-3. Uwaaaa...

12. Selepas berdefending cam mabuk, preeettt. Menang! Bapak sewel game ni.
Yeaaa...first time menang lwan Rostrevor. Main 9 org plka tuh! Giler hebat!

13. Man o t Match dapt kat org lain. Aku dapat satu lebam kat keting kanan aku dan sengal2 lutut kiri aku. Sakit. Tapi best. Puas ati.

14. Aku tau engkorang bosan giler bca citer bola aku. Tapi bila aku nak citer kat bini aku, dia buat muka uninterested plak. Jadi aku luahkan ke-gedikan hatiku padamu sekelian di blog ini kerana tak syok lah poyo sorang2 nih.
Poyo berjemaah jauh lagi afdal!

Sekian mekasih wassalam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails