Thursday, October 14, 2010

Happy Birthday My Fifth Wife!

Salam,

Alamak! Sungguh aku tak perasan! Mintak Hampun!

Happy Birthday Bro!
Happy Birthday My Evil Step Son!

My Alter-Ego.

My Escapism.

My Obsession.
My Propaganda.

My Creative Juice

My Kemaluan

My Porn

My Fifth Wife

My
.
.... er.... "punca kenapa aku akan kene soal siasat di padang mahsyar lama skit dari org lain! "Alamak!

Blog aku kini berumur 2 tahun!
Hulaweiii!

______________________________

1. Aku tengah organize kan blog2 aku kpd siri2 drp the first entry, 2 year ago, then aku terlintas utk check bila first aku tulis blog ini.

2. 10 October 2008 lah der...... ... 5 hari lambat!

3. Apsal birthday anak2 aku dan blog ni dekat je? Weird!

4. So plis enjoy, a blast from the past, my first entry yg penuh bermakna dan abstract....

"Jom Blogging"

5. And then my first anniversary entry..... Yg macam ucapan penghargaan lepas terima Oscar.

"Thank U My Sifussssssess!!"

6. Thank U Allah for all the ideas. Sorry for all the caruts. May I write more in the years to come. Amin.

7. And to all the fans, well ... go get a life!

salam, mekasey, wassalam.

3 comments:

ihsan_huhu said...

gle dh 2 taun aku bace blog ko. kalau aku bace quran dh mcm komfem ahli syurge dh aku

mangkuk statik said...

apa2 hal..niat tu kene betul..muahha

Abang Ben said...

sangkut kat kubur nanti lu jangan salahkan gua pulak ye. Setel kat dunia je dah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails