Monday, June 15, 2009

babai swinging bowl...uwaaaaaaaaa.

Salam,

1. Nama blog di tukar.

2. Nama baru blog aku sekarang ialah "swinging bowl yg brutal terpaksa tunduk, patuh dan taat setia kepada anonymous-anonymous pompuan pendek yg emo, lelaki singaporean yg minat kat bini aku, blogger laki malaysia yg slalu melawat blog budak2 ozzy entah mengapa, mat salleh gergasi yg kalau lempang aku boleh bisu aku setahun, obama, budak phD pompuan dan annon2 lain yg tidak di kenal pasti lagi, yang walaupun ingin ku katakan U can suck my duck and go quack-quack elsewhere, but they got severaL points yg aku kene respect mcam tukar name ni"

3. Jadi blog aku yg dulunya bernama "swinging bowl" kini di kenali sebagaimana nama yg tertera di perenggan kedua tersebut.

4. Atau nama ringkasnya "swinging bowL', dengan L hurup besar tuh datang dari hurup L kat belakang perkataan "several" tuh.

5. Aku yakin dan aku pasti, dengan urup L besar gajah kat belakang tuh, org takkan kompius antara maner satu kedai dan maner satu blog. Sungguh obius bezanya, sepertimana engkorang tau yg buntut besar tu afdlin sahuki dan yg buntut kecik tuh hans issac. (maapkanlah daku wahai afdlin dan hans kerana mengumpati dikau!!)

6. Tapi walaupun aku dah tukar, tapi banner still unchanged? Naper yer. Tapi kat tab aku, atau kat atas sekali firefox aku, dah tukar jadi nama baru dah. Lantak lah.

quack quack beaches.......quack quack!!

sekian, makasih, wassalam.

5 comments:

Abang Ben said...

weh.. jom tengok wrestling bulan depan. Time tu ko boleh maki hamun wrestling yang ko tak suka tanpa retaliation.

Amacam?

mangkuk statik said...

bahaya bro. ..Kang aku plak tergoda tengok awek2 wrestling tu.
Tapi idea ni kita menarik gak sebab anak aku dah balik dah time tu iA. hmmm...Nanti wa call lu..muahahhahah

Capik! said...

hahahaahha! giler ah, agak 'obius' gak ar pertukaran nama tuh, aku ingat aku tersilap masuk blog forum perdana tv1 tadi haahah!

mangkuk statik said...

politik capik...ni semua politik. Banyak org maka banyak la songelnya.
Layan ...jangan tak layan.
Eh...obius gile r kan? Ader org kate macam oblivious. Aku kater tengok lah previous. Lain giler, serious!

ihsan_huhu said...

lolx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails