Wednesday, November 4, 2009

Budget Swinging Bowl 2010 Di Dedahkan

Salam,

Inilah bajet-bajet Swinging Bowl 2009. (Gua tunjuk sikit2 sudess)

Bajet KOREA !!!


Bajet muda ...ataupun bajet nak kawin muda?.....atau dua2 skali?

Topek dok bajet agak2 pisau tu cukup power ke nak tembus bulu dada Arshad.


Bajet tepon awek, tapi handphone takde bateri......Nak sepak masuk laut tak sampai hati.

Bajet Playboy, tapi awek habuk tarrak!

Bajet peluk Rozita Chek Wan........Aku rasa kalau Rozita nampak gambar ni, dia pon bajet jadi punching bag tu gak..

Bajet hero tamil sebelah tong sampah sarap kedai aku. Lokasi hancus, tapi posing dan muka tip top mcam biasa.

Bajet ayu.....Woi..tudung mana bro?

Ringgo bajet putih....Aku dah boh "ultra power" setting kat flash, tapi tak nampak2 gak muka dia. Pasrah je lah bro..

Bajet Akhil Hayy......tapi terOver bajet. Lagi hensem la plak dari Ustad Akhil!!

Lari Bajet...!!!!

Terima kasey kpd Ringgo, Topek (bro ni bagik original idea) dan Arshad sebab "takdehal" gambar masuk sini. Spotting abes.

Terima kaseh jugak kpd Abg Hensem Swinging Bowl kerena sudi meminjamkan kehenseman dia barang seketika untuk entry blog kali ni. Biasanya top model macam dia charge maut punya.

Bagaimanapun, ada gak gambar yg tak boleh masuk sini sebab "orangnya" tak bagik permission. Poodaah!!. Jadi untuk gambar Gadis Bajet Hot, aku terpaksa gantikan dgn awek yg betul2 hot!!

5 comments:

Abang Ben said...

terima kasih kerana mengingatikan aku tentang bajet aku yang tight sekarang ni huhuhu...

ihsan_huhu said...

bajet bes r

mangkuk statik said...

ben: gambar mane satu yg menginsafkan engkau? Aku tau...yg last tuh kan!

huhu:komen bajet..

Anonymous said...

terlebih bajet gmbr yg last... ngeh3

rabbow

guntheringgo said...

tgk gamba starting dah smart abeh dah.start gamba kau peluk rozita che wan aku dah start nak montah.tgk rambut akhil khai aku semelet terus semalam.tgk jari kau cirit birit alongside sembelit terus.tapi bila tgk gambak topek pakai suar pendek nama butut tu lega balik aku.seb baek la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails