Wednesday, February 10, 2010

Hari yang Tak Leh Blah....

Salam,
...kisah2 brutal di hari yg brutal. Klau cuak, jgn baca!

1. CERMIN

Pukul doblas tgh malam tadi aku baru abis meet n greet banker dari Msia. Pasang kabel la ni!
Lewat dah ni. Kansel plan aku nak apdet blog latest entry "Kaedah2 mengstalking awek for Valentine: The Introduction". Lain ari la.

Sekali aku masuk2 keta, ..Ehh mane pegi side mirror aku??

Abis Ongkos aku!!
Memang aku parking tepi jalan besar taim tuh. Mungkin ade keta yg sapu side mirror aku. tapi, bila aku check pintu keta etc...elok je. takde calar balar pon.

Jadi selaku seorang pegawai penyiasat CSI...ehh silap.. "CiS!!" Adeled, aku telah membuat satu kesimpulan yg muktamad. Bahawasanya jenayah ini telah di lakukan oleh Kelab UMNO Luar Negara Adelaide Chapter!!
Ini sebenarnya adalah satu sabotaj yg di laksanakan oleh PEKIDA atau "Tiga Line" ke atas keta aku. Motif mereka, aku pasti adalah kerana aku adalah seorang yg hensem.....ehh tak elok nipu....."sanggat hensem".

Tiada sebab musabab lain yg munasabah atau munaserawak yang aku boleh fikirkan....ermmmmm........mmg tiada!! (kelik cinni)

-------------------------------------------------------------
2. PANAS

Semalam panas siol. 37C. Aku berpeluh dari start training bola ptg tadi, pegi meeting, sampai balik rumah (gila kelengtong!).
Rumah aku mmg la ada aircond. Tapi ducted aircond. Meaning kalau aku ON, satu rumah akan sejuk. Tapi aku dok sengsorang je kat rumah sebab aku tengah "membujang" sekarang ni. Anak bini balik Msia 3 bulan (Yeeehaaaa!!!!).
So kalau aku bukak aircond, bazir duit je. Kipas plak dah rosak. Bukak tingkap pon angin hangat yg masuk.

So, terpaksalah, demi menjimatkan pulus dan mengurangkan greenhouse effect, maka aku pon tido bogel!
Apa salahnya kan?
Bini aku takde. So tak de lah nanti terbangun tengah2 malam sebab kene rogol ngan bini aku. I tak rela U!! I kene keje besok U tau dak!!
Anak pon takde. So zero chan untuk anak aku ambush aku dlm bilik dan tanya aku, "Papa! How come u have 3 legs?"...Ermmm....." Thats not my leg. That is my appendix...."

I am a sick man! A sick sick man!!

----------------------------------------------------------
3. INSOMNIA

Pon tak leh tido gak. Puas aku tergolek kiri kanan.
Nak kata panas, tak trasa sanggat pon. Angin sepoi2 bahasa, mendinginkan tubuhku....
Aku dok pikir, mungkin sebab aku baru lantak maggi lepas balik meeting tadi kot. Makanan belum hadam.
Mungkin sebab aku letih sangat kot sebab lepas keje trus main bola. Pernah belaku kat aku seblum ni.

Mungkin sebab aku dahagakan seks kot. Taraf kesangapan aku dah agak memuncak skang nih sebenarnya. Bil tertunggak!
Tapi panas2 gini, nak buat seks pon tak lalu. Tak caya pegi tanya pak arab. Diaorang mmg bukan kaki seks sebab negara diaorang panas.(yeker??). Tak caya sudah !!!

Ermmm.... I am a sick man! A sick sick man!!
------------------------------------------------------------------
4. THE NIGHT STALKER

Sedang tergolek2 atas katil, tetiba aku teringat satu "Janda Hot Nak Mampos".
Dia adalah kawan aku dan bini aku. Aku dah sound bini aku suh kim salam dan cakap kat dia yg aku bersedia utk menerimanya anytime, anywhere (siam la ni). Tak caya pegi tanya bini aku.
Ermm tapikan, aku rasa bini aku tak pernah sampaikan "niat murni" aku tuh, walaupun diaorang agak selalu jumpa.
So apa kata kalau aku cakap sendiri.

Dan kedah yg terbaik ialah........fesbukkkk!!
Terus aku lompat dari katil dan pegi ngadap komputer.
Aku pon buat rapid intensive search dgn multiple windows, goggle, fesbuk, dengan bermacam2 variety of ejaan nama "Janda Hot Nak Mampos" tersebut.
Hampeh! Di Google keluar link2 yg dah lama aku skodeng. Tak best. Di fesbuk, langsung takde. "Janda Hot Nak Mampos" tu telah keep low profile. Flying under the radar. Ermmm.......bertambah-tambah lah hot property dia nih!

Sekali aku usha, jam dah pukul 330am cakap lu!
Halamak! Ape nak jadi ngan aku ni?
Tengah malam2 buta, dok stalking "Janda Hot Nak Mampos". Nasib baik ada niat yg teramat kukuh, iaitu nak buat bini utk di projek puas2 secara halal.
Tapi still.....trasa besalah gak.
Terus aku patah balik ke katil......................

I am a sick man! A sick sick man!!
--------------------------------------------------------------------
5. KANTOI SUBUH

Sekali terjaga, dah pukul 850am. Demm..
Semayang belum, mandi belum. Dah lah aku ada ayam delivery kat kedai pkl 930am.
Ni mungkin sebab aku tido bogel, so malaikat malu nak kejut aku subuh tadi!
Nasib baik tak mimpi "best" malam tadi. Jadi tak payah mandi wajib, so kejap je aku mandi.

I am a sick man! A sick sick man!
---------------------------------------------------------------
6. SAUDAGAR COLI

Tengah aku terlompat2 sarungkan spende ngan seluar depan komputer, aku terprasan ada notification kat fesbuk Inbox aku. Aikk!! Awek celah mane plak nih?

Sekali bila aku click, rupanya application aku untuk mengimport bra dari UK kene reject. Adus sedih aku. Baru cadang nak branching sikit bisnes aku nih.
Syarikat pembuat bra tersebut, OppaDallaBalla Pty.Ltd, kata diaorang nak market dalam ebay. Tak nak direct selling nih. Notti la kompeni ni.

Abis musnah harapan aku utk jadi jutawan bra. Kalau jual bra ni, dah gerenti jumpa ramai awek/janda2 hot! Heaven!
Tapi tu la pasal! Niat awal2 dah salah! Padan muka haku!

I am a sick man! A sick sick man!
-----------------------------------------------------------
7. ZIP IT INDON

Tengah aku dok terkocoh2 masak kat kdai, tetibe ada satu kastemer Indon, selambe je trus masuk ke staff area dan menuju kearah stor blakang.
Tangan dia dah siap2 dok bukak cangkuk talipinggang dan tarik zip turun bawah. Ni mesti kes nak carik tandas nih!
Aku trus sound, "Sorry mate, no toilet here".
"No toilet??" Dia trus bepaling kat aku dan tarik balik zip dia. Kalau lah ada awek keje pagi tadi, dah jadi kes porno dah ni.

Bila aku usha muka brader indon tu, aku tenggok muka dia jadi pelik sikit. Muka sedih sebab tak leh kencing, bercampur ngan muka berusaha keras utuk sedut balik kecing yg dah half-way turun zakar dia tuh.
Kamon Pak! Anda Bisa melaksanakan nya!

I am a sick man! A sick sick man!
---------------------------------------------------------------

I know, at this moment, ada satu persoalan yang bermain2 di kapla hotak korang sekarang ni.......
Soalan yg sensasi.......nak tanya ke tak nak tanya???

Tapi hari dah malam...
Besok kene keje.

TBC iA........................

sekian, mekasey, wassalam.

6 comments:

Munir said...

u r a sick sick man. a sick sick man.. no doubt... hahahah. wei number 4 tak buleh blah.. stalker tak jadi.... ngah3~

mangkuk statik said...

usaha tangga kejayaan...

ihsan_huhu said...

azam, ko angkut jhe awek yg distalk oleh munir sejak dari budak tuh xsampai adeled ag

munir lambat sgt

mangkuk statik said...

huhu: Hawek tu berbahaya! Ramai sgt nak rembat! Hidup tak aman sentosa aku seumur hidup nanti.
Tgk munir. Kan dia macam tak damai pon tu??

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

otak ko di serang sindrom kesengalan~
sila jumpa doktor ngan kadar segera~

mangkuk statik said...

ayu: Trima kasih atas nasihat anda. Aku akan mengusha mana2 doktor cun utk aku gi jumpa secepat mungkin....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails