Sunday, February 14, 2010

Valentine Kurapsi

Salam,
...ni adalah sebahagian drpd siri "My Valentine suck ass", 1-intro, 2-balak

layan lirik lagu ni di bahagian "more info" utiub tuh. Mmg ngam ngan citer aku. Kalau kau bukan kaki jiwang, try tunggu sampai 1:49........kau akan kata wtf??

1. Tersebutlah satu kisah benar.
Sorang brader telah di dump oleh aweknya dalam tepon. Ketika itu brader itu telah siap2 nak antar mak dia pegi minang dah. Trus, brader tu pegi rumah awek dia utk face-to-face. Tapi di bolayan slama sejam. SMS/fon tak di jawap.
Maka barder tu balik rumah dgn hati yg hancur. Tengah meratap nasib malangnya di dalam biliknya, tetiba brader tu nampak ubat kurap di depan matanya.
Maka, dengan hati yg nekad, brader tu minum ubat kurap tu. Mungkin maut lagi indah dari hidup agaknya.
No surprise, beberapa minit lepas tuh, dia tergolek-dog pengsan dan di bawa ke hospital oleh familinya.

2. Aku tak tau....................
Aku tak tau.... samada brader tu hidup atau mati.
Aku tak tau ......apakah reaksi dari ex dia.
Aku tak tau ......nak kata, ex dia tuh kejam ataupun tidak. Mungkin brader tu je yg perasan lebih2.


3. Tapi aku tau
Tapi aku tau......., ini perbuatan haram. Kalau mampus, masuk neraka forever n ever. No vagina is worth the tiket to hell. Kamon la!
Tapi aku tau......., bodoh sungguh mamat ni. Memang patut kena dump.
Tapi aku tau......., cinta mamat ni sungguh mendalam. Ni level, "lautan api lagi kan ku renangi". Jadi setakat minum sebotol ubat kurap tak de hal lah.
Tapi aku tau......., sudah tiada harapan lagi utk dia dpt balik ex dia. Bongok la ex dia kalau amik balik mamat ni.

4. Tapi aku nak tau,
Tapi aku nak tau......., kenape ada botol ubat kurap dalam bilik dia?
Tapi aku nak tau......., adakah dia pengedar tunggal ubat kurap di kawasan Lembah Klang?
Tapi aku nak tau......., adakah selepas ini akan berlaku kekurangan stock ubat kurap di pasaran kerana pengedarnya berada di sepital/mati kot?
Tapi aku nak tau......., adakah awek nya dump dia kerana tidak tahan dgn tohmahan dan stigma org terhadap penjual ubat2 kurap ini.
Tapi aku nak tau......., adakah dia sendiri berkurap?
Tapi aku nak tau......., mungkinkah awek dia tinggalkan dia kerana kurapnya?

5. Jadi sekarang aku tahu,
Jadi sekarang aku tahu......... ,kalau minum ubat kurap, kesannya agak sadis.
Jadi sekarang aku tahu........., kalau minum ubat kurap, kau takkan jadi spiderman, batman, superman ataupun Azman kerana ubat kurap tidak ber-radioaktif.
Jadi sekarang aku tahu........., kalau aku minum ubat kurap, aku boleh masuk Metro.
Jadi sekarang aku tahu........., mulut mamat tu gerenti takkan tumbuh kurap forever n ever.

6. Jadi sekarang aku harap korang tahu,
Jadi sekarang aku harap korang tahu......love is profound
Jadi sekarang aku harap korang tahu...... love is gonna hurt......a lot......and a lot of times.
Jadi sekarang aku harap korang tahu......, suicide or self harm, will only gonna make everything worse.

Seperti Romeo yg minum racun kerana dia ingatkan Juliet dah mati. Dan apabila Juliet bangun dari tidurnya, dia plak yg bunuh diri selepas mendapati Romeo sudah tiada. (utube)

"For never was a story of more woe, than this of Juliet and her Romeo"

Cuma dalam kes brader kurap ni, ex dia sehat wal afiat. Buduss.

Stay chill. Lots of girls for u out there.

Sekian. Mekasey. Wassalam.

p/s: source aku adalh dari Harian Metro. Brader tu sihat dah. Jom pegi melawat dia beramai2 dan sepak kepala dia.

7 comments:

Penk said...

mcm sedap je ubat kurap. menyihatkan badan lak tuh. cnfirm segala isi perut ko terpelihara dari kurap

ihsan_huhu said...

dah la bodo, berkurap plak tuh

mangkuk statik said...

penk: kalau kau yg kene dump, kau mesti makan phamplet sampai mati. Betul dak?

huhu: tebal gila muka mamat tu! Kesian dia!

Penk said...

aku single maa. terpelihara dari masalah dump mengdumping ni.ngahaha. oh tibe2 aku terase loser

rakuban said...
This comment has been removed by the author.
rakuban said...

nye r die ape rs ubat kurap?ak nk taw gak.xpon instead of bwk buah2,bwk ubt kurap....perli sket

"Jom pegi melawat dia beramai2 dan sepak kepala dia"

"kalau kau yg kene dump, kau mesti makan phamplet sampai mati"

kasar lawak,mcm monyet..haha

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails