Monday, February 22, 2010

Spender Merah, Spender Biru. Jangan Marah, Harga NAIK I Tell U.

Woi!! Sapa la yg letak sepapan kondom expired bersais regular yg tak muat aku pakai yg di jumpai di dalam perahu ni sehingga mem-blokking list harga baru! Ciss Bedebah!

Salam,

spender merah, spender biru
jangan marah, harga naik I tell U.


satu dua tiga empat
lima enam tujuh lapan
kan aku nak kawin empat
ni kumpul pulus lah, untuk masa hadapan


kalau ada sumur diladang,

bolehlah skodeng awek-awek dok mandi,
korang jgnlah jadi ngamuk meradang
harga aku mmg undervalue selama ni.


sorong papan tarik papan

jumpa kondom dalam perahu.
harga kondom pon naik berapa puluh sen sepapan,
inflation sekarang ni, korang tak tahu?


Terbang Rajawali berlabuh di Musytari

Di sapa Sang Garuda, terus di sodomnya,
kalau takde duit, jgn la makan tiap ari,

masak la sendiri, lama2 terernya...
.(harapan!)


Tuai padi antara masak

Esok jgn layu layuan
Tapi makan di rumah tak nampak lah aku yg kacak,
Makanlah kau di rumah dalam tangisan!!


Row row row your boat
Gently down the stream
Bila aku kaya aku nak beli speedboat
Bila aku kaya aku nak beli Honda Stream!


Negaraku, tanah tumpahnya darahku
Rakyat hidup bersatu dan maju,
Tak kiralah kedaiku laku atau tak laku
Cukup 6 bulan nanti, ku naik harga lagi satu!


Pakcik kayooooooooooo !!!!

Salam, mekasey, wassalam.

p/s:
1.For in depth analysis, pegi serang blog Bukhari Ramli. Ada post pasal kenaikan harga yg tidak berperi kekangaroo-an ini. Boss SBol tak berhati perut.......Nasib baik perut di ada 8 pek dan dia hensem.
2. Sesape yg masih tak puas hati, sila pukul Bukh!

2 comments:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

mangkuk statik said...

last day? ilang? tankiu? rindu?
...pergh too much info to proses!!

Babai. Kau pon jaga diri. Aku tau kau nak masuk wad mental yg semental blog saiko kau tu! Kim salam kat nurse2 cun yerk! Patient cun aku tak nak!!(on second thought....blasah je lah!1)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails