Monday, February 1, 2010

Wai Mai Kar is "Small, Messy and Dirty" ???

Salam,
....prepare to be shocked!! Jgn jatuh kusi........
Bapak hensem keta aku. Toyota Corolla Seca tahun gajah. Kat Msia panggil lain kot. Debu tu datang standard. Kuar2 kat kilang di Tokyo jepon dah gitu!

Sekali imbas macam ludah opah hang masa makan sireh. Selambe burung melepas atas keta aku. Inggat keta aku jamban ke hah burung! Aku lastik jubur hang kang! Setahun hang sembelit!

Inside tour bermula! Start bahagian kaki kat depan kanan passenger seat seblah pilot. Sekali imbas macam sampah sarap...tapi jeng jeng jeng! Magic!...........

Bila susun2, terserlah lah 5 drpd 7 pasang kasut yg aku ada. 2 kasut bola, 1 kasut jog/tenis, 1 kasut futsal/muda-mudi/clubbing/usrah/gocoh/ngorat awek AirAsia, dan 3 crocs (1 kat sini, 1 aku tgh pkai, 1 spare kat kdai). Jadi kau cakap le aper2 occasions, I am always ready. Bapak efficent macam German aku nih!
Korang mungkin kutuk aku kata, "Hapa kasut langsung tak stailo!". Tapi kau lupa. Muka aku ensem. Awek tenggok dah cair. So, aku tak perlu kasut2 gempaq untuk cairkan awek pon!....Ermm.. tolong britau aku kalau ade sesape or mane2 awek yg jatuh cinta kat balak sebab dia pkai kasut "gempaq-bumi "!!


Same seat, minus the shoes. Giler 30 sen tu bai sebab seposen sebijik recyled centre amik. Beg biru Big W sentiasa bersedia klau aku kene gi shoppin'. Dan terima kasihlah Mus kerana sedekah stokin dia kat aku. Terima kasih jugak sebab kau pandai bagik seblah je kat aku, jadi aku bole kutuk kau lam blog!

Jom bergerak ke seat belakang kiri. Aku ada tiga store room kat kdai. Tapi tak cukup doh. So keta jadi store room ke 4. Oyster sos ni dah lepak lam keta dekat seminggu dah. ehh..ader lagi satu botol. Dah 40sen dah!

Seat blakang. Kalau dahaga, ada ayaq. Kalau lupe stokin, aku ada stokin pakai buang 4 dollah dapat 5, beli kat harber-taun. Kenape tak basuh je stokin? Sebab kau tak bagik alamat kau untuk aku hantar stokin tu utk kau basuhkan.
Sweater emergency
pon aku ada kalau sejuk malam2 ataupun biasanya untuk awek2 yg kesejukan masa berembun di Henley Bitch Jeti (bajet!!).
Kotak serbaguna pula ialah untuk di balingkan segala2 barang2 ni dan kasut2 tadik, bila ader "awek hawt" nak tumpang keta! Kalau "awek tak hawt", gua baling gak lam kotak.........sebab mane tau dia pegi repot kat awek hawt tadi!! Bahaya intenet kaum hawa ni!

Kleenex yang aku kerap gunakan setiap minit, setiap jam sebab aku ni pembersih orangnya..........Hmmmm! Walaupun macam tak pernah bukak pon, jgn terpedaya. Ilusi optik tu! CGI macam Avatar! Sila pkai spek 3-D anda!

Tempat kaki seat blakang pilot. Yeaaaaa..dah....80 sen dah. Pakcik kayo! Payung untuk ujan dan map untuk org2 miskin yg takde fulus nak beli GPS. Weii! Ade sesape nak jual GPS 80 sen dak? Gua bukan sengkek. Gua jimat duit nak kawin 4, 3 atau 2 lah bro! Niat murni tu!

Bawah seat pilot. Breakfast aku besok ni! Chip dan pekejadah ntah tuh? Aku rasa kacang. Besok aku britau korang pekebender lepas aku makan.

Cockpit. Mak datuk banyaknya debu. Ni kalau jual debu tu kat CSI buat fingerprint powder, boleh beli mansion kat Las Vegas bebeh!
Ijau tu chewing gum. Jadi nafas sentiasa harum, bersedia kalau ader awek2 minah salleh yg cun, blond dan hawt , terkam dan cemolot aku dalam keterpaksaan. (....izinkanlah daku bermimpi sejenak!....). Kotak merah tu ialah oil filter pree.
Seblah kanan chewing gum tu plak ialah kaset Rok Kapak yg ntah ape judul ntah sebab dah luntur abis tulisan slepas 20 tahun!!. Layann! Tangkap lentok.
Ehh..ape dia batang oren seblah handbrake tuh.........???


....ehhhh! Ni sape letak sini ?? Sape punye nih? Mengapakah aku di aniayai!!! Aku ingin menjadi seorang insan yg kamil !!!!

So, aku sedar keta aku "small, messy and dirty" kay! Tak yah pot-pet!

Tapi semuanya itu ada sebab musabab yang tak pernah terpikir oleh otak2 korang yg tak ensem cam aku nih!

Keta aku "small, messy and dirty" kerana.........

1- Ianya takdir ilahi....
2- Aku zuhud. Menolak duniawi. Except aweks..
3- Belum sampai seru untuk di cuci.
4- Debu2 tu macam "protect" cat asal kat bawah dia. Function dia lebih kurang macam "wax" gak la! Bila nak jual nanti, lepas aku cuci, Hulameek! Sebijik sebijon berseri2 macam Rozita Che Wan! Luv ya bebeh!! U komplet meh!
5- Debu tu jugak bagik senang polis nak nampak finger-print kalau sesape curik keta aku! Kantoi!
6- Tgk debu pon pencurik tak selera. Takyah susah2 aku boh alarm!
7- Kotor2 ginilah baru berbaloi kalau nak bayar orang ataupun cuci sendiri.
8- Tapi kalau cuci pon akan kotor balik. Baik aku biaq pi.
9- Lagipon aku ni pecinta alam selain drpd pecinta wanita. Jimat kanlah air wahai korang!
10- Takde masa nak cuci. Kang tak sempat nak apdet blog.
11- Boleh buat modal untuk entry blog. Gila babi hutan kepandaian aku ni!
12- Saja biar takde orang nak tumpang keta aku sebab takut suar kotor. Jimat petrol aku sebab kurang muatan. Aku Haji bakhil. Apa tumpang2??Aku lesing kang!
13- Ikut suka ati aku lah! Bukan keta bapak kau! Tolong jgn jaga tepi kain pelikat aku. Sebab aku tak pakai spender arini.
14- Inilah bukti KEUNGULLAN CINTA aku kepada bini aku. Keta kotor ni bermaksud aku tak de niat nak bawak awek jalan2 ke, ringan2 ke dlam keta aku. Wahai wanita2 seantaro dunia! Sila ambil perhatian. Sekiranya keta suami/balak anda kemas dan wangi macam bedroom aweks, itu ade sebab tuh!

Untuk pengetahuan korang budak2 Msia, mat salleh dah kaji abis psychology kereta nih. Saintis psychology mat salleh kata, (source)

"People that drive big cars are normally people that try to "overcompensate" for their small penises"

Tak caya, cuba usha sape yg bawak keta Mers, Evo, WRX, Skyline, Sylvia, Integra (opsss!) kat Mesia ataupun kat Adeled nih. Hampir 95% skinny asians.

So if you subscribe to that notion, if I drive a "small, messy and dirty" car, that will means that I have a "BIG, TIDY and CLEAN" penis!
I like that!!

So ladies! Whatcha waitin' 4? Come n checkidaut!..........(The car la! Not the "package")

Sekian. mekasih, wassalam.

p/s: kan aku dah cakap prepare to be shocked!

4 comments:

Penk said...

mmg betul la omputih kate "great mind thinks alike". tu pasal kete aku pun lebey kurang mcm ko

ihsan_huhu said...

kre aku yg naik beskal nih.... fuhh~~!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ni kete ke @ pusat pengumpulan sampah?
ades ko ni~

tp ikutkan kete aku pon lebey kurang cam ko je
wakakaakaa

mangkuk statik said...

penk: omputih gak ade kate, "the shit that comes out the bulls asshole is called, BULLSHIT"

huuh: kereta adalh analogi kepada zakar. Sekiranya anda tiada kereta, itu bermaksud anda tiada zakar. Sekian. Terima Kasih.

ayu: kalau compare keta aku, ngan blog kau, keta aku lagi bersih. Aku masuk blog kau, hadoi la. Terasa nak cucuk2 bijik mata aku! Trasa nak terjun tingkap pon ader gak. Nasib baik rumah aku ground floor. Muahahha...nice pic though. Mane kau kebas?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails