Friday, January 7, 2011

Blog Mantap Yang Membuatkan Zakar Aku Terasa Kerdil

Salam,

1. Tiada lelaki sejati akan ngaku yang zakar mereka kecik. Walaupun hakikatnya bulu pubis mereka pon lagi panjang dari zakar mereka, akan tetapi di jiwa dan minda orang lelaki, itulah zakar paling perkasa yang pernah di saksikan oleh dunia.

2. Itulah namanya ego lelaki.

3. Aku pon tak boleh lari. Aku yakin zakar akulah yang paling perkasa di alam semesta ini, sebagaimana aku juga yakin, blog akulah yang paling power di alam maya ini. Bagi kategori blog "male supremacist, chauvinistic, sexist, separa porno dan separa bogel", akulah rajanya.

4. Sehinggalah minggu lepas sewaktu aku tengah buat research kat internet, aku terjumpa satu blog ni. Perghhh! Terkedu aku kejap. Lepas satu, satu entry dia aku baca. Kalaulah blogpost2 dia tu adalah cerita2 seks MelayuBoleh ataupun mat indon panggil "cerita2 seru", pergghh, mau ilang 2-3 kilo berat badan aku arituh! Demmm.

5. Semua entry dia mantap. SEMUA! Idea2 dia bernas. Hujjah2 dia logik. Dan ayat2 dia macam sepakan demi sepakan ke telur aku. Aku terasa macam nak menopos. Angin sengugut ku datang. Trasa nak tutup bungkus blog aku ni dan pergi bertapa dalam gua Hiraq. Aku tak boleh challenge mamat nih. Aku serrender dara aku kepadanya.

6. Aku sedar, limitation terbesar aku didalam menulis blog ini ialah aku dok obersea. so pertama-tamanya, material lawak aku sikit jer sebab aku tak leh follow media Malaysia. Info aku hanyalah dari paper online je. Itu pon aku baca lepas puas baca bahan2 usrah. Uhuk...uhuk. Banyak pulak debu arini. Jadi lawak aku tak cukup lebat. Lebat lagi bulu pubis Paris Hilton.

7. Keduanya, bahasa Melayu aku semakin cair....pekat.....ehh .... .cair.... aahhhh babila! Tengok! Inilah buktinya. Spelling pon aku main toron je. Tatabahasa aku pon dah lama tertonggeng. Ialah-adalah, dari-daripada, didalam-di dalam, arghhhhh! Gaya bahasa aku pon oldskool. Lawak aku pon lawak pesen 1994, sewaktu aku masih berselaput teruna dahulukala.

8. Ketiganya, aku takde kengkawan yang sekepala ngan aku. Semua kengkawan dah lama belah. Jadi tinggalah aku berkawan ngan budak2 junior je tiap tahun. Walaupun awek2 junior tu lazat2 belaka sewaktu memuaskan santapan batinku, akan tetapi dari segi santapan minda, aku kebuluran. Mana korang otak budak2 boleh challenge otak aku. Otak sama besar, tapi kapasiti lain2. Zakar sama panjang, tapi aku lagi....errr.....u know what I mean.

9. So blogger yang telah memusnahkan roda impian aku itu dok Malaysia. Syurga lawak. Kalau kau buat lawak pasal rambut Rosmah pon, tak abis di makan oleh anak cucu. Kawan2 sebaya, sekepala, sehorny, setubuh pon penuh keliling meja mamak. Camner nak kata dah kering lawak? Camner ayat tak power? Tiap2 hari kerje dok ngayat jer.

10. Blogger hamjadah ini aku rasa muda skit dari aku.Mempunyai bini yang merupakan pesakit PMS dan sengugut tegar. Pekak sedikit kerana setiap bulan mengambang kene laser ngan bini. Beliau di lahirkan dengan zakar bersais komawel. Kini zakarnya bersais olimpik. Shooting blank kerana dia belum ada anak lagi. Kucing dia bernama Megatron. Berkeyakinan mega, bahawa baju melayu boleh membuatkan gadis2 dan milf menjadi horny. (Pembetulan: Dia masih berselaput teruna lagi. Aku malas nak edit perenggan ni. Muhahaha)

11. Terketar2 aku masa nak masukan link dia dalm list bloggist terbilang aku sebab aku takut kalau pembaca aku baca blog dia, nanti blog aku nampak cam hampeh. Sesungguhnya, aku trasa jeles sebagaimana bini aku akan jeles kalau Rozita Che Wan tetiba pindah dok sebelah rumah aku. Kerana bini aku tahu, kalau harini Rozita Che Wan dok sebelah rumah. Besok Rozita Che Wan akan dok on-top.

12. So, kawan2. Aku rekemen korang baca blog "Yang Penting Rupa" di http://ijaicool.blogspot.com/.


Sekian, mekasey, wasssalam.

4 comments:

ihsan_huhu said...

fuh gempak2. mantap.

mangkuk statik said...

Kan aku dah cakap. Kalau tak mantap, takle aku rekemen!

Mohamad Faizal said...

haha thanks. nasib baik tajuk entri kau bukan 'Blog Mantap Yang Membuatkan Zakar Aku Rasa Tegang'

aku tak kahwin lagilah memangla shooting blanks asyik shoot mangkuk tandas je

mangkuk statik said...

Mohd Faizal: Laa...masih berselaput teruna lagi la ni? Opss...miss info!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails