Wednesday, January 12, 2011

Kenapa Awek Tak Kesah Kalau Balak/Suami Diaorang Tak Hensem

Salam.
...sebahagian drpd siri menyelak rahsia wanita dan siri kenapa

1. Adakah korang perasan apabila orang2 perempuan nak kene cium, diaorang akan tutup mata? Adakah korang juga perasan apabila orang2 perempuan dok beromen, diaorang tutup mata gak? (Awek pornstar tak leh pakai. Vagina dah loose dan berkematu. Sebab tu selambe romen ngan mata terbeliak )

2. Adakah korang tahu masa nak cium, orang lelakilah yang kene buat targeting, pastu baru diorang excecute dengan mata terbuka or tertutup (ikut suka)? Adakah korang tahu masa beromen, orang lelaki wajib bukak mata untuk menten ketegangan zakar dan melihat feedback drpd aksi mereka?

3. Itulah kelebihan pompuan. Mereka boleh membutakan diri sendiri.

4. Jadi apabila mereka dah berbalak/berlaki, mereka dah tak nampak lelaki lain. Paling kuat mereka usha or flirt, tapi hati mereka no entry. Kerana hati wanita ni lain drpd hati lelaki. Hanya ada satu parking space je di hati wanita. Tapi, hati lelaki, ada 4 "legal" parking space, tapi kau boleh double, triple parking dan parking kat atas bahu jalan lagi. Tak de hal nyer lah.

5. Bagi mereka, balak/laki sorang tu lah pojaan hati mereka. Biar tak hensem, botak, miskin, kedekut etc, kalau dah minat tuh, orang2 perempuan ni dah tak nampak hapa dah. "Buang emak, buag saudara". Itu pasal diaorang sanggup lari pegi Siam, pegi Lombok. Setakat serah dara, itu takdehal nyer. Apalah nilai satu selaput compare to nilai cinta mereka?

6. Hatta, kalau jantan tu jahat setakat manapon, kasih sayang mereka tidak akan luntur. Biarlah mereka kene domestic abuse, biarlah laki diaorang sebat barang kemas dan duit diaorang, kaki judi, penyamun, penagih, perogol, semuanya takpe. Kene simbah asid, pon di maafkan (kes Terengganu). Bunuh anak sendiri pon tak pe.

Bacalah kes Ellina Maulad Mahather, janda hot, berkesedudukan ngan mat Sudan yg akhirnya rogol, liwat dan pukul sampai mati anak dia, 3 tahun. (sources 1.Utusan , 2.gambar hot!)
tak nak bawak anak dia pergi hospital kerana bimbang, " ...kehidupan kami akan berakhir".

Bacalah kes Siti Nurhanim, Husband masuk jel kes bunuh. Belum bercerai tapi dia pegi dok ngan boifren sampai sampai dapat anak sorang. Boifren dia sepak2 dan pijak2 anak dia ngan husben dia yg dok dalam jel tu sampai mati. (sources 1. Star, 2. blog)
"Saya tak marah pon kat dia. Saya masih sayang dia"

7. Masa bercinta, semua couple2 kan selalu bermanja2 main sapa love more? "I rasa I love U more than U love I!". So pasangan dia akan gedik kata dia lah pulak yg sayang lebih. Well my fren, let me tell you. Pompuan menang by far. Its a fact.

8. Satu je pantang orang perempuan ni. Kau jangan jatuh cinta ngan orang lain. Sebab bagi mereka hati balak/suami itu hanyalah milik diaorang sorang. So inggat. Kalau kantoi ngan awek lain, kau cepat2 kata, " But I don't love her. I love you!". Setel. Biarlah waktu kantoi itu peler kau tengah berendam dalam vagina awek lain. Ucaplah kalimah hikmah tersebut. Org perempuan gerenti cair. Betapa butanya mereka.

9. So, di dalam percintaan ni, secara tabienya, orang perempuan akan lebih setia. Sekiranya ada orang clash/cerai, biasanya itu adalah salah pihak lelaki. Hulaweyy......ramailah org laki yg nak pukul aku pasnih. Terimalah realiti bro. So di minta orang2 lelaki di dalam percintaan ni, rilek2 sudah. Jangan jelous tak tentu pasal. Jelous2 manja takpe la. Jelous2 saiko tu yang org pompuan tak tahan tu.

10. Of course bohsia dan perempuan jalang itu wujud. Of course ada perempuan yg menjadi penyebab clash. Akan tetapi itu kes minoriti. Tapi the basic principle yg aku cakap di sini still stands for them. Even setiap bohsia dan pelacur, akan ada seorang lelaki yang bertahta di hati mereka. All bitch(anjing betina) must have a master.

11. Jadi janganlah pelik bila kau tengok ada awek cun tapi balak cam jamban. Ataupun awek muda tapi balak/laki tua gile, sikit lagi nak mampos. Janganlah kau mempertikaikan cinta awek itu. Janganlah kau bajet kau boleh tebang balak/suami itu. Kerana percayalah cakap aku. Parking dah full!

12. Lagipon apalah specialnye engkau bro. Sehensem dan taff mana pon hengkau, takde maknanya. Kerana apabila orang2 perempuan dok pejam mata masa cemolot atau pun beromen, bibir dan zakar kau sahaja yang memainkan peranan. Jadi yang penting sebenarnya adalah skill! Dan skill, tak memerlukan rupa!

Satu hari nanti, aku akan jadi begini.InsyaAllah. Jgn jeles. Muahahhaha.

Sekian, mekasey, wassalam.

3 comments:

ihsan_huhu said...

ok, sape2 yg muke cam jamban sbb bapak korg muke cam jamban, boleh p marah mak korang sekarang.

n said...

makes sense.

Anonymous said...

bukan skill sahaja...tapi yang 'lebih penting' adalah DUIT!...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails