Thursday, November 17, 2011

The Interview

acu teka kat mana....

Salam,

1. 17 years ago, di sinilah aku mengadakan temuduga kepada seorang awek yang apply untuk jadi awek aku.

2. Sukacita di maklumkan, dia lepas interview tersebut.

3. Lagipon dia sorang je calon yang "layak" di temuduga taim tu. Lain2, siang2 dah fail saringan pre-interview.

4. Kamon lah kan. Kau nak aku merenang lautan api, meminum lautan hempedu, menangkap bom tangan dan menunggu di pintu syurgakan? So alang2 tu biarlah awek tu seorang awek yg amat2 berbaloi.

5. Aku tanak hanya kerana seoarang awek yang biasa-biasa, aku akan rentung terbakar slepas berenang di lautan api, kopak lidah sebab pahit hempedu, bersepai bicep aku kene bom dan kena marah ngan Allah kerana selamba tanak masuk syurga dulu. Selamba melepak kat gate syurga tunggu awek lama datang dulu baru nak masuk bersama-sama. How sweet!

6. Well, I know aku ni bukan seorang insan yang sempurna. So janganlah kata "Diri sendiri slebet, tapi nak awek yang happening2 je!"

7. Well beb! Don't hate the players. Hate the game.

8. Despite all the haters, the trials and tribulations, Alhamdullilah we are still together. Never for one second from that moment on, that I ever thought of leaving her. Never for one second from that moment as well, I am not thinking of adding another one.

9. Happy 38th birthday sayang. Damned u r old! Phewwww....

Sekian, Mekasey, Wassalam.

3 comments:

Dr. Ben said...

"Never for one second from that moment as well, I am not thinking of adding another one."

WINS!

ainishamsi said...

happy birthday kak yanti!

Korang sebaya kan? Abang Azam, u're old

mangkuk statik said...

DrBen: izinkan daku bermimpi...
Aini: wey...wey...Tq aini for cutting my steam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails