Monday, August 2, 2010

Gocoh Nite

Stadium bukak sebelah je, so ring dekat ngan penonton. Nampak clear gile.

Salam,

1. Ari tu aku pegi Gocoh Nite or namer glamer dia "Duelmaster Fight Night #59". Tiket $45 dollar general admission. Parking $10. Tapi, bro, hasilnya..Perghhhhhhhhhhhh!

2. The fights pun, Peerggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

3. Awek2 mat salleh yg pegi stadium malam tu pon. Peeerrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

4. Hot Chicks yg pegang no round ke berapa dan yg dok berkepit masa bagi hadiah/"ring girls"....PEEEEERRRRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

5. It was pure testosterone rising, heat rising, adrenalin rising, hair rising and penis rising night for boys.
Siap ada keluar asap dan muzik2 inspirational lagi. Kalau aku fight one day, aku nak pakai lagu Fiona 4U2C! Chop! Sapa cilok idea aku, aku santau hang!

99.99% org yg datang, samada balak or awek, pakai baju Hitam dan ada tulisan2 ngeri mcm "Vengeance" etc. Trasa mcm pegi konsert Metal la plak. Tgk la merchandise yg dia jual. Perghhh! Aku tak pkai baju2 cenggini! Kerana aku seorang lelaki yg berhati lembut! Fusss..

6. Tapi takde salahnya kalau kau pegi bawak gadis ke event ini ..... ...sekiranya kau bahlul, terencat akal dan suka memotong stim rakan2 anda yg pegi skali. Bosanlah kalau kene control macho dan kene buat2 tak heran bila ada awek2 minat salleh gebu dok tergedik2 atas ring/pentas.

7. Lagipun kalau bawak awek, nak amik gambar hot chicks tu pon kang cuak2 sebab kang diaorag kata kita pervert. Walaupun benar kita ni pervert, tapi cukup2la sesama kita je yg tau kan? Kalau awek tau, tak best lah kan. Kurang selesa! Err....Allah tau gak kan! muahahahhaha.

8. Aku pegi ni sebab aku mmg minat dan sebab ada kastemer aku akan fight malam tuh. Nama dia Vince Palumbo. Dia run martial art school kat Grange Rd. Dia slalu bawak anak2 buah dia dtg makan kedai. Dan diaorang ni semua, badan sekor2 kalau badak sumbu tengok mesti nak ajak mengawan sebab dia ingat ni mesti satu spesis ni.

9. Mula2 aku ingat Vince ni macam Pakcik2 biasa je. Sebab dia mmg baik and friendly. Tapi biler aku tgk org2 masa Gocoh Nite ni "respek giler" kat dia so aku pon gugel ler. Result dia ...Mak Datuk!

10. Bole baca sini. Dia master in mcam2 martial arts. Dia 6th Dan/Degree Karate, 9th Dan/Degree Pares Eskrima bla2 panjang gila. Kawan dia kata Vince ni 20 times World Champ in StickFighting. Tapi bila aku bilang2 kat resume ada lah dalm berbelas2 gitu jer. GITU JER! Kawan dia yg banyak cakap tu plak, John Moore plak, 5 times WorldChamp! Badan dia macam truck. Haram!
Vince masa muda2 waktu menang IKBBF World Boxing Title.

11. So, balik ke Gocoh Nite. Malam tuh ada berbelas2 fights Tomoi, Kickboxing, Shootboxing, MMA, Boxing dan sudah tentunya StickFighting. Setiap fight ada 3 rounds. Malam tu aku tengok 5 KO dan 1 TKO. Salah satu dari KO tu, mamat tu kene sepak kat kepala. Terus tumbang mcam kene tembak dan pastu bernafas mcm lembu kene sembelih. Dekat 2-3 minit gak dia tidur. Kesian~.
Apa la Mat Salleh ni jampi ni. Mustajab ke jampi dlm bahase omputih? Dia tak tau ker Dewa Dewi Tomoi paham bahase Siam je! Kena dubbing dulu nih, baru doa terangkat!

PINK! ..SKIRT! Ape kau ingat ni Mesyuarat Agung Puteri Umno ker? Nak main netball ker? Padan muka kau lepas ni kene blasah!

12. Basically ni adalh fight between different team/trainer/dojo/martial art schools kat Adeled, antaranya Vince's school. Penyokong masing2 dok ngan "puak"/geng masing2. Malangnya malam tu, Vince team kene belasah. 2 fighters dia kene KO kot.
...team sunrise, young lions, warlocks whyalla, vince etc.

Vince yg badan besar rumah yg dok kat blue corner tuh. Dok bagik instruction kat anak murid dia. Malangnya anak murid dia .... ayam! KO first round !

13. Tapi to be honest, the standard of the fight was not that excellent. They were powerful fighters. But not skillful. Asyik bertumbuk je. Sepakan Fail! Defend Fail! TAPI itu yg best sebab tu lah yg jadi banyak KO! Asyik nak tumbuk dan terajang opponent je, kepala sendiri exposed! Kene sebijik, trus tidur!
Yo Bro! Tak boleh tido sini bro. Lu ingat ni hotel ka?

12. Malangnya ....... baru dok sejam lebih...bateri kamera aku abis! Uwaaa~! Ni jelah gambar2 "senonoh" yg aku sempat ambik.

13. Video2 yg aku upload kat Utube.


Sapa akan KO pas ni?


Awek gocoh pon best!



Ni lah rupanya stick fighting. Tapi ni peringkat Noobs. Klau otai lain skit

Vince (pendek) lawan John (pokok balak bergerak). Demo pro-stickfighting. Kayu tu betulnyer. No body guard. Seluar ada padding tebal. Kepala ada helmet. Lepas abis fight, orang2 putih ni dua2 jadi orang MERAH! Lobam2! Saiko betoi! (Gambar dr handphone. So Low Quality!)

Sekian. mekasih, wassalam.

3 comments:

ihsan_huhu said...

katok katok

Abang Ben said...

teringat sesi gocoh kat pasar dulu http://krenmaut.blogspot.com/2009/06/free-wrestling.html

mangkuk statik said...

huhu; ongg...ongg
ben: itu blakon. Ni real stuff

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails