Thursday, August 26, 2010

Siapalah Wanita Tanpa Pakaiannya......

Salam,
...siri menyelak rahsia wanita kembali lagi. Siri yg di kutuk oleh Malaysian, Singaporean dan Mat Salleh sampai majuk boikot kedai aku. Like I give a shit. Truth is a bitter pill to swallow.

1. Kekadang bila aku tengok awek2 dressing, aku slalu terpikir. Harbour Town tu blakang rumah diaorg ke? Ni anak tokey tudung Jln Masjid India ke? Baju kat rumah diorang lagi banyak dari stock baju Kamdar ke?

2. Kekadang tu aku terpikir ade ke ayatAl-Quran ataupun Hadis yg mewajibkankan org pompuan ni shopping tiap minggu sebagaimana org2 laki wajib smayang Jumaat tiap minggu.

3. Sudah berapa ramai kaum lelaki yg kecundang, mereng dan pokai oleh kerana tebiat awek2 dan bini2 mereka yg kaki shopping. Berapa ramaikah org2 laki yg bicep dia besar sebelah je sebab asyk kene jadi kuli batak angkat shopping bag utk cikaro2 ini.

4. Pastu bila kita tengah letih2 nak berehat bila balik shopping dan nak letak ais kat bicep yg membengkak tu, tetiba ade orang buat "fashion show" dan kita di paksa jadi judge plak.
" Cantik dak baju I ni?"
"I nampak slim dak?",

"Matching tak ngan handbag I ni?",

"Baju ni jarang sangat sampai nampak bra I ke?
"

5. Orang2 lelaki yg bijak akan cepat2 kata
" Pergh, meleleh beb! Tangkap lentok wa cakap lu. Cun giler! Bangga I dapat awek/bini cun mcm U. Ya Allah. Ya Salam!".

6. Jgn memandai bagi jawapan selain drp yang ni. Bahkan jangan terhegeh2 hesitate bagi jawapan walaupun lambat 0.0001 saat sahaja. Kerana jawapan yg silap, maka jawapnya kau kene pegi shopping sekali lagi hari tu jugak ataupun paling lambat besoknya. Pastu the cycle of hell akan berulang kembali...dan lagi ...dan lagi....dan lagi.

7. Seorang ahli falsampah terkemuka, Bukhari Ramli, pernah berpesan kepadaku,
"...kekadang kita ni selalu over-estimate dressing kita"
Maksudnya untuk korang2 yg tidak terpelajar, manusia ni selalu bila dressing rasa macam dialah paling best, paling cun seantaro dunia. Terutamanya baju baru. Macam lah orang lain tengok skali boleh tau kau pakai baju baru! Macm lah bau kedai tu kuat sangat!

8. Tidaklah orang2 perempuan ni sedar bahawa Allah telah menciptakan mereka ini PERFECT DAH. Tak perlu penokok-tambahan. Sebagaimana Allah telah menjadikan orang2 perempuan ni keluar dari perut ibu2 mereka dalm keadaan bogel tanpa seurat benang, sebegitulah keadaan kaum perempuan yang di ...errr.... ingin2kan oleh orang lelaki.

9. Ketahuilah. Orang pompuan adalh pemandangan yg terindah di seantaro UNIVERSE. Tak caya?
-Cuba korang bayangkan matahari terbit di ufuk timur di Maui,, subuh di Piramid Giza, tengahari di rice terrace di Philiphine Cordilleras, petang di Grand Canyon, dan sunset di Zadar.



- Pastu cuba kau bayangkan terbang di celah2 Saturn ring, singgah di The Triangulum Emission Garren Nebula, dan letupan Supernova SN1994D.

10. Bayangkan. Picturekan. Jadikan ia wallpaper minda anda. Sudah?
Pastu kau letak satu gambar bogel awek kat sudut bucu pemandangan tersebut je.

11. Now you tell me. Mata kau kat tengok mana? Sunset? Nebula? Kalau awek tu muka pecah, badan hancus pon, kau pandang tak puas. Betul dak?

12. Manusia sampai sanggup bayar untuk tengok orang perempuan bogel di strippers club. Siap ada macam2 nude magazine lagi. Kat internet, kau cakap lah ANGLE mana kau nak tengok org pompuan bogel ni, semua ada. Orang pompuan berak dan kencing pon ada org layan! Pergh! Manusia ini sungguh melampau.

13. So my point is, pakaian itu is a neccesity. But don't make it an obsession.

14. Pahamilah. Hargailah. Kami org2 laki ni tahan je bila korang pegi shopping. Tapi itu adalh kerana kami sayang. Harapnya2 budi kami yang baik ini di balas Bodi secukupnya.....

Sekian, mekasey, wasssalam.

p/s. Ini baru intro bai.....

5 comments:

[ a D D y h A I K A L ] said...

terbaik dari ladang

n said...

harbor town mmg kat belakang umah aku.

JePh said...

dia punya intro mmg sedap!!

ihsan_huhu said...

mesti r aku tgk nebula.. lagi mau tanye

The Poyo Me said...

perghh....

ni la sebab ak kesian kat bapak aku.
mak aku certified shopper addict.
ak tak berjangkit, nasib baik...

p.s. perempuan berpakaian seksi lagi lawa dari perempuan bogel bagi aku. dunno why, maybe less is more?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails