Thursday, November 11, 2010

Siri Politetek

Salam,

Berikut ialah himpunan siri2 politik aku.

Di dalm politik, aku adalh orang yg berkecuali.

Definasi "berkecuali" aku ialah....

"Semua orang salah KECUALI AKU"


Aku bukan ahli PAS. Tapi bagi aku PAS lah the best among the worst. Tapi banyak Ustad2 old skool yg saiko di dalm parti tu, yang buat aku rimas tu. Penyokong pon bole tolong chill skit dak? Jgn kamnpung sangat.

Tapi aku bukan penyokong komponen Pakatan Rakyat yg lain. Bagi aku DAPs are racist motherfuckers dan PKR adalh parti haprak Anwar-Lovers UMNO celup.

The worst among the worst adalah tak lain dan tak bukan UMNO. Bagi aku penyokong UMNO patut tranplant otak diaorang kat buntut lembu. Sia2 Allah bagi otak.

Everybody please use your brain. Don't just folllow buta apa TV kata, paper kata, mak bapak kau kata or apa yang aku kata kat blog ni.

Kalau kau rasa aku salah, please enlighten me!

So, read and weep.

Sekian, mekasey, wassalam.
________________________

TAK ABIS LAGI BAGI SEMUA LINK.....NANTI AKU SAMBUNG PELAN2

1. Pekan Pasumno Abstract gaban!
2. UMNO sebenarnya takut gila kat PAS
3. Terburai DI Manek Urai
4. Merdeka taik Kucing Hapa??
5. Tabung Bantuan Perubatan Kementerian Kesihatan is Shit
6. Part2 Tabung Bantuan Perubatan
7. Part 3
8. Bagan Pinang Di Belah Dua
9. BN adalah BUNTUT NEGARA


Bla..
bla...
bla...

Mengalas batu di Sapi
Wali Allah vs Tok Guru
Dear JOHOR: Stop fucking selling Raw water to Singapore

12 comments:

ihsan_huhu said...

politetek. lepas mastectomy mungkin unitetek

Munir said...

gile mendalam dan nerd kau punya lawak ihsan...

Abang Ben said...

bro... bila nak kutuk PAS pulak? Baru la betul lu betul, lain salah.

mangkuk statik said...

ben: 1. Aku mmg nak buat, tapi tengah pikir lagi. Tgh carik point2 mantap. Research tak abis.
2. Kalau pasal BN, selambak blog2 dok kutuk, kalau kau rajin baca, gila banyak idea kau boleh sedut!
3. Lagipon BN lah banyak buat lawak Badul. Hari2 aku boleh hentam BN, tak abis modal nya.
4. InsyaAllah nanti aku tingkatkan usaha utk mencari modal kutuk PAS pulak.
Ada sesapa ada cadangan?(yg bernas!)

Abang Ben said...

bro... jangan lupa letak nama kutukan yang sekata dengan UMNO seperti liPAS, TakeBeer, N.Ajis, pemegang tiket ke syurga etc...

Abang Ben said...

terms tu aku terbaca kat forum yang kutuk Pas hehehe...

Abang Ben said...

hahaha lupa... ni satu thread yang mana pro-PAS tak boleh nak celen kutukan pro-Umno. Kalau lu boleh celen dalam thread ni, gua tabik spring sama lu...

http://www.forum.metalterus.com.my/viewtopic.php?f=2&t=5391

mangkuk statik said...

Ben:
1. "The board requires you to be registered and logged in to view this forum"
Muahhahahha. Siol! Terselamat mereka!

2. Ada berjuta gak blog/forum kutuk PAS. Tapi point2 diorg lemah, bahlul and banyak dah aku tangkis disini dna akan tangkis lagi in future.

3. Isu PAS lemah dlm PR, isu tanah, isu arak shah alam, isu kafir mengkafir, isu Allah samseng, isu apa lagi, cakap je kat aku. Semua hampeh. Kentutnya kuat, taik tak keluar pon!

4. They need stronger arguments to convince me. Ada kelemahan PAS yg PAs pon pening. Itu nanti wa stori lain.

5. Bro. Kan definasi berkecuali aku ialah, "semua org salah. Aku saja yg betul".So kalau aku kata PAS tu betul, maka bagi aku, AKU betul dan kau salah!
Muahahhaha. AKu memang Bias! Takan tak prasan kot!

Abang Ben said...

tu yang sebenarnya aku nak tau, pengakuan SEBENAR hahaha..

tapi tolonglah register forum tu dan masuk spesifik thread tu. Kesian PAS kena baham. Takde orang terer dari pihak PAS.

Juga boleh tengok skil lu maki hamun dan dimaki hamun kembali.

Registration is 2 minutes thingy je.

mangkuk statik said...

1. Wow! Nampak terus org2 PAS tak layan metal.
Orang2 tabligh jer.
2. Bro! Knaper ramai mat2 metal masuk tabligh? Sumpah...kawan2 aku yg thrasher/metal/grunge gilababi dulu, SEMUA masuk JT! Why? Tengok org2 liar cam Azmil Mustafa/ali setan?Mmg misteri alam sungguh.
3. Nnati la aku ziarah forum tu.AKu takut kalau aku masuk forum tu, aku jadi marah dan terus tulis pasal politik sampai kiamat di blog ni. Kau tgk apa jadi bila aku layan pilihanraya Galas. Aku naik syeh sampai 3-4 blogpost pasal politik je.
4. Bosanlah peminat2 awek aku nanti. Diorg nak citer cintan jer!
muahahha
wassalam.

Abang Ben said...

keluar berTabligh le... mana ada masuk...

Bila gua compare lu punya kritikan dengan kritikan dalam thread tu, rasa macam kritikan dia lagi cantik (kutukan, sindiran, kata keji, libas etc) menyebabkan lu punya argumen jadi kontot, pendek dan tak bermaya.

Gua rasa kalau lu sparing dalam tu, lu punya skil akan bertambah. Ye la, sparing dengan bantal mana nak sama sparing dengan bini muda, kan?

tukang libas dalam tu nickname lebai metal dan marhaen. Sidekick - kulihara, Bijak Sinner.

mangkuk statik said...

1. lebai metal? marhaen? ..macam nama bloggers2 "agung" jer?
http://www.marhaen.info/v2/
http://lebaimetal.wordpress.com/

2. Tak abes2 kau ni. Nanti la nanti la gua check

3. CUMA, aku dah cakap berjuta kali dah, gaduh dalam internet/forum/chat/fb adalh mcam bertumbuk ngan dinding. Kau takan menang. Buat sakit tangan je.

4. Kalau argument kau kukuh camner pon, org boleh pusing/interpret ikut cara mereka. Takpon you can bring downthe argument into the lowest level, maki memaki tak tentu pasal. Bodoh dan membodohkan!

5. Satu lagi, berlambak in the forum2 tu adalh polis/SB or UMNO. Mereka mmg di train dan di bayar gaji untk jadi "agent provocateur". Tiap2 hari bergaduh dlm berpuluh2 forum. Semua argument pembangkang dia dah jumpa. Ada menang, ada kalah. Mana tak macam sial nak menang ngan dia. Setakat, aku noobs, kene sodom free2 je kot.

6. Sebagaimana engkau wahai Bentara. Kau pon aku tengok mcam agent provocateur nih! Dok sebok 2 suruh aku join forum tuh? Ada udang di sebalik char kuey tiaw kah? Sejak bila plak kau jadi polis bro?

I wil be watching U!
muahhahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails