Wednesday, October 22, 2008

jejak kasih

1. Aku tak sempat nak sambung pasal muzik pilihan SB kategori antarabangsa sebab bz sikit skang malam2 kira duit...mauhhahah pok cii kayoo!!. Lepas sessi kira duit aku buat sessi nangis sorang2 lak pasal kene kira plak brapa duit kene hulur kat bang long, bang ngah, bang teh , bang cik, bang su dan bang ngang...uwaaa pak cik pokai! JAdi bro uSeN MachO (nama samaran yg di cadangkan sendiri oleh tuanya. Aku ingat aku lah paling poyo!) yg mintak lagu industan dan tamil tuh, mintak bersabar...dan meh sini tengok IC sikit! Alang2 tuh meh sini tengok kad nikah skali. Friendster profile kau kate dah married. Bila kau kantoi wet catch? ke kau pegi Siam? Apsal tak cakap, aku nak pesan jersi bola.



2. Jejak kasih. Sapa lah lalok tertinggal pensel case dier nih dah dekat seminggu lebih dah. Penuh ngan pensel ,pen, dll stationery. Kalau penuh ngan duit aku dah cilok dah. Bila aku buat CSI skit, pen2 dier ader tanda RM. Org M'sia lah kot. Ader satu pen UniSA dan ada satu pen tulis"elaine's stuff". Jadi sapa tau org Malaysia yg study uniSA bernama elaine yang cun..tolong bagi tau aku, jadi aku leh bagitau die. Kalu tak cun, lu bagi tau sendiri lah!
Entah2 namer dier bukan elaine, tah2 ni pensel case jantan..auwww. Itu case bagitau abgben kasi settel.

3. Poll dah tutup. Timo kasih kepada yg mengundi. Yg tak mengundi..pooodahh! Undian adalah seri antara bagik sorang satu (boring..mesti pompuan skema vote yg nih) dan sumbat lam lbg idung (yeahh...mesti jantan ngan peng kid vote ni). Kepda sesapa yg vote "tak bagik langsung aku haji bakil" dan tissu kedua $10, I lap U beri2 much!!
Polisi sekrang memang bagik sorang satu biler beli, tapi yg terjadi mesti lupa nak bagik..I terforgot la. Bukan diniatkan yer..kecualikalau aku yg buat kih kih kih. Jadisebagai rekod aku letak result kat bawah nih sebab aku nak letak poll lain nanti kot.

Bayak org suka membazir tissue/serviette. Ambik banyak2 macam nak bukak kedai runcit pastuh pakai satu dua jer. Apahal. Apa aku patut buat?Bayak org suka membazir tissue/serviette. Ambik banyak2 macam nak bukak kedai runcit pastuh pakai satu dua jer. Apahal. Apa aku patut buat?
Bayak org suka membazir tissue/serviette. Ambik banyak2 macam nak bukak kedai runcit pastuh pakai satu dua jer. Apahal. Apa aku patut buat?
Letak je depan tuh bagik customer pakai puas2. Tak luak pon duit abg azam (banyak canteek!!)
4 (10%)
Bagik sorang satu bila beli apa2
14 (37%)
Buat2 bodoh jer tak bagik maser org membeli. Bila org tanyer baru bagik "sorry I ter-forgot-lah!!"
4 (10%)
Tak bagik langsung kat customer. Aku Haji bakhil. Apa tisu-tisu. Sakali aku lesingg
2 (5%)
Bagik satu je free. Sapa mintak extra kene bayar $10 sehelai.
1 (2%)
Bagik all-u-can -use. Tapi sapa membazir aku tenyeh2 bagik masuk tissu tu lam lubang idung dieorang.
14 (37%)

4. Aku dah letak merepek box kat sablah. Tolong jgn merepek lebih2. Kang aku sumbat kerepek .

Makaseyy. wassalam

6 comments:

Abang Ben said...

Elaine Kang gua kenal dulu. Tapi sekarang gua ingat dah pangkat nenek. Dia telah merakamkan 30 buah album; 26 Chinese, 3 Melayu dan 1 English sejak 1981 ketika berusia 16 tahun (gua penat google ni tolong lu cari info).

Kalau macam tu, semoga terbina mahligai bahagia lu dengan Elaine Kang.

yeaaa... kenduri lagi kat Adelaide ;)

.:farayas:. said...

uish betul la tilikan poll tuh.. Saye vote bagi satu2, N vote cucuk lubang idung.. Ayat boleh terima nih.. best2..

Kesian N, dah la angkasawan ke-2 terpendek.. bini nomo 2.. dah peng kid plak skang.. haih ape la nk jadi kt pekeje SB yg satu nih..

Anonymous said...

salam..abg azam..ade keje kosong x? :(

usen macho said...

hahaha...oitt..slambe guna nm aku yg macho kat cni..aku nk duit royalti..=p

hekelehh..nk jersi bola je ke..kat petaling street pon ade byk..xyah gi jauh2..buy malaysian..haha

btw..klau pasang lagu hindustan kat SB oraitt gakk..biar aku jek yg fhm..lagu tamil- biar arshad yg pilihkan! ho3

n said...

hahaha, pengkid pon pengkid la, drpda wani jadik bini no 2 abg azam =))

mangkuk statik said...

wei n ketot! Aku dah lama tak leh masuk internet kesitu pulak korang merepek. Aku tak der keinginan langsung nak buat wani jadi bini ke dua aku okay. Ni abg ben lah ni yg penyebar fitnah. Ciss. Aperlah korang mengarut, marah bini aku. Tapi bini ke 3 atau empat boleh kot! mauahhaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails