Sunday, October 26, 2008

mana hidung tamil ku

1. Aduss. Internet aku dah jam. Ader org jeles kat aku nih, gitau iprimus suh block internet aku. Aku dah 4 hari tak leh access internet dari rumah. Risau gak aku tah apa korang merepek kat lam blog nih aku pon tak tau. Ni pon aku terpaksa menumpang kasih my macha utk post blog nih. 10Q. Masuk bill yer.

2. Wokeh. Sambungan muzik gempaq SB kategori antarabangsa..

3. Tiap kali aku gi kedia asian grocery meremang bulu ketiak aku biler dengar lagu dieorng pasang. Samalah camtuh kot utk pelanggan aku yg bukan melayu kalau aku dok pasang lagu melayu lah kan. Jadi di sebab akan aku ni seorang yg hensem dan prihatin terhadap customer aku, jadi aku kenalah pasang lagu yg dier org layan. Wa mula ngan lagu feeling dulu kay, pastuh kita pickup pelan2 heheehe.

4. Firstt lagu mat salleh memandangkan kita dok ozzi kan. Ni la lagu inlglis yg aku slalu dok berduet ngan mr huhu masa dia keja dulu..uwaaa. why don’t u come back...are u sure U don’t wanna come back..U sure or not? http://au.youtube.com/watch?v=dcoJF8B1Hls&feature=related . Pergh..ni kalau release full song nih boleh dapat no 1 english chart nih.

5. Lagu sterusnya aku dedicate kat abg ben yg menyambut ulangtahun perkahwinannya yg ke 19 dgn istri pertama dia. Brader ni siap tulis sajak lagi utk bini dier. Gua tau dah lu jiwang kaarat bro. Tak pon mesti nak amik hati bini sebab nak mintak permit kawin 2 nih...memang pro lah lu.Terimalah sebuah lagu cintan korea yg berjodol “mana hidung tamilku”. http://au.youtube.com/watch?v=Mfs4vNasQA4

Pergh menusuk kalbu suara penyanyi jambu tu yer...nasib baik aku bukan insan yg bernaama saiful bukhari. Betu ke ni lagu cnta, ader cita psal gaban la, nenek miang lah, motor game, buyong teh la. Ni membuktikan lirik lagu tak penting, hentam jer asalkan lagu besh. Tengok langsuyr.Ader lirik ke tuh?

6. Aku tak der lagu jepun best lah. Mintak budak2 katun cik parah dan N kecik tolong carikan yerk. Yang aku letak cni dak bes pon. Tak yah click pon takper,. Toksah lah klik, ...jangann...i say no need lahh..buang maser jer.. http://au.youtube.com/watch?v=kmCF_2V-FI4&feature=related.shit no mamak deh.Kan dah nyesal..aku dah bagitau, korang tak mau dengar. Padan muker.

7. Aku tau usen macho dah terlompat2 tak sabau nak joget dengar lagu industan. Sabau kerbau. Tak yah lompat Usen karang kepala pecah terantuk siling rosak siling aku. Biasernyer org macho tak buh namer kat nama la bro, mcm batman, bukan bat “macho” man atau “my name is bond, james macho bond!”. Org macho mcam aku nih biasenyer org tengok pon dah terpancar kemachoaannya, tak pon daripada perbuatan kita, contohnya tengok camner macho bro ni belli boat! http://au.youtube.com/watch?v=WOocAbFSzA4&feature=related.

8. Lagu sterusnyer dari India gak tapi aku raser bukan lagu industan.. sat tanyer macha , wey ini lagu saper bikin? Ok konfirm tamil dan aku cakap kat korang best giler. Jgn gelak sampai jatuh kursi yer. http://au.youtube.com/watch?v=IgbsQ8Buu40&feature=related. Jahat sungguh kangaroo tu patahkan shin guard amar, kaki kau ok ke dak amar? Mat pakai baju kaler merah tuh joget ape kelass. Belum tengok arshad lagi. Nak tengok arshad lepas joget gi sini gambar ke 15 . Gambar maser joget tak leh tunjuk nanti arshad kene tazkirah!

9. Last skali lagi lagu cina lah yer. Dan sebab aku ni jiwang, lagu cintan lagi satu. Balik2 lagu cintan muahahha. Lagu ni aku dedicate kat rumah yg ader 2 aini dan satu aishah? Sebab aper.., lu tengok sendrilah yerk.. http://au.youtube.com/watch?v=_G6BvXKZsHc&feature=related.

10. I lap meja dan lap u all.tenkiu

10 comments:

Abang Ben said...

oleh kerena lu ada mentioned lu minat lagu (je) Mata Ayer dan lu tak peduli apa liriknya, dengan ihsan gua sertakan liriknya...

nak layan lagu sila ke myspace.com/langsuyrband dan click lagu Mata Ayer

Mata Air
Muzik : Azmaniac Lirik: Bentara

Siang malam mengenangkan, tidak mengenal waktu
Basah bibir jadi kering, tak sudah menyebut namamu
Mandi tidak basah, makan kenyang tidak hilang
Bumi dipijak tidak nyata, terbayangkan bersamamu

*Hebatnya cinta si Majnun dan Laila
Terawang di angkasa!
Ombak, gemuruh, berdentum di hati yang pasrah

Duduk berdiri baring, terlena yang seketika
Namun ingatanku, meluntur tidak pernah
Apakah ini bernama cinta, cinta yang mana satu?
Satu satunya bukan dua, putih umpama salju
(repeat *)

Solo: Bentara

Duduk berdiri baring, terlena yang seketika
Perjalanan tampak jauh, tidak terkejar aku
Penantian tiada hujungnya, lemah seluruh anggota
Bumi dipijak tidak nyata, terbayangkan bersamamu

nkecik said...
This comment has been removed by the author.
nkecik said...
This comment has been removed by the author.
nkecik said...
This comment has been removed by the author.
Lutfie said...

hahaha.certain orang je boleh paham ape butir y disebut dalam lyric2 death metal!

n said...

http://photos-p.friendster.com/photos
/56/29/54479265/1_994552764l.jpg

arshad selepas menyanyi lagu hindustandus

Anonymous said...

abg azam ade nak pakai org keje x?

Anonymous said...

nape banyak comment deleted?

n said...

salah letak link gamba arshad

ihsan_huhu said...

aku kl duet ngn ko mmg ramai r org dtg dgr mcm mesian carnival tuh.

woo~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails