Tuesday, October 14, 2008

Wolver-Bean

1.Ni dier rupa jari aku sekarang.

Lebih runcing dan aeorodynamic. Ni Silap2 kalau tak jaga2 maser korek idung atau beristinjak boleh mendatangkan kecederaan yg serius nih. Kes naya nanti.

Tapi cepat giler semboh, alhamdullilah. Mesti aku ada darah Wolverine nih.

2. Tapi yg pasti aku pon ader darah Mr Bean. Sekejap2 dapat injury. Luka lah, melecur lah, terseliuh lah. Org kelete royak tebolah. tengok aper jadi semalam.

Minyak panas melompat keluar kuali maser aku masak sayur terus landing situ. Ehh sekali pandang nampak macam kurap yg aku kene maser aku form 4 dulu pulak yer.

Jari telunjuk aku yg telah direnovatekan dan jari tengah (jari hantu kan??lupo den, lamo dok ostolia ni ) yg terguris maser bukak mainan muhammad.

Aku raser tak lama lagi ader yg jari terputus ker, kepala terpenggal ke, aku terbunuh ker maser keja nanti. Ni kene muhasabah diri dan bersiap sedia ni.

3. Wei aper cerita teh tarik. Aku serius nih.. Tak de feed back yg bernas pon drpd korang. Sapa tau pot carik teh tarik tolong beritau.

Wokeh Makasih. Wassalam

3 comments:

Abang Ben said...

ish apsal lu suka tunjuk jari lu tu... geli ah... kalau jari hensem takpe jugak... kasi la tunjuk bunga ke, pemandangan di bukit ke, gambar kangaroo ke...

oleh kerana teh bohsia dah jadi krisis sekarang ni, gua sarankan lu tanam sendiri je la kat Adelaide Hills... senang... muahahaha...

mangkuk statik said...

Big ben,
wa tau lu mau tarik jari wa...kasi tariklah sikit..wa sakit nih.

n said...

keke, nanges laa pacik yg cakap teh tarik mayun as "the best tea in adelaide"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails